Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. Harbici Arkadasım Magara icin Mi Söylüyorsun Bunu ? Resim Görünmüyor Tekrar Yollayıp Net Bir Acıklama Yapar Mısınız ?
  2. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Hmm Dogru Söylüyorsun Mahsen Girisi Olabilir Mi ?
  3. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Hangi Resme Dayanarak Bunu Söylüyorsun ? Tam Olarak Bir Acıklama Yaparsan Sevinirim Tesekkürler ..
  4. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Tam Olarak Bu Resimlerde Görünmüyor .. Söyledigim Gibi Kısmet Olursa Eger Bu Hafta Sonu Oraya Gidip Daha Detaylı Bir Arastırma Yapacagım .. Bide En Asagıda Ki Resme iyice Bak Oyma Olarak Görünüyor Degil Mi ? Simdi O Resmi Bilgisayarına Kaydedip Ters Cevirir Misin ? Ters...
  5. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Evet O Sekilde Oda Var Kapı isaretinin Hemen Yanısında ..
  6. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? En Asagıda Ki Resim Oyuk Olarak Görünüyor Degil Mi ? Simdi Onu Bilgisayarınıza Kaydedin .. Kaydettikten Sonra ( Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi ) ile Acın ve Resmi Ters Cevirin Simdi ise Kabartma Olarak Görünüyor Ne Anlama Geliyor Bu ?
  7. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! S.a Hosbulduk Arkadasım Sagolasın .. Tek O Sekilde Resim Var Elimde Ama Bu Hafta Sonu Kısmetse O Bölgeye Gidip Detaylı Bir Resimler Cekecegim .. Suan Sadece 2 Tane Resim Var Biri Arkadan Biri De ön Taraftan ..
  8. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. Selam Arkadaslar Yorumlarınız icin Tesekkür Ederim .. Pek Fazla O Gün Arastırma Yapamadık Sadece Resimleri Cektim .. Ayrıca Su Var .. Magaranın icine Girdigim Zaman Elimle Yeri Tokatladım .. Bosluk Sesi Geliyordu .. Hemen Magaranın Dısına Cıkıp Aynı Sekilde Yere...
  9. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? a.S Asagıda Ki 1 ve 2 Resimler Aynı Bölgede Yukarda Ki 1 ve 2inci Resimler ise Asagıda Ki Resimlerden Yaklasık 600 - 800 Metre Uzaklık Var Sanırsam ..
  10. Turkia

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Cevap: Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ? S.a Arkadaslar Bu Kaya Topragın icindeydi Biz Cıkardık .. Bulundugu Yer Tepe'nin Yamacıda Bu Kayanın Yanında Yanılmıyorsam 2-3 Sekil Daha Cıkmıs ..
  11. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Bu Kapı isareti Kilisenin icinde Bulunuyor Sag Asagı Tarafta 1 - 1.5 Metre Kazı Yapılmıs .. Kilise De Farklı Olan Tasların Arkasında Mutlaka Birseyler Vardır .. Kac Sefer O Tas Rüyama Bile Geldi :) Ama Bir Türlü Kısmet Olmadı Oraya Gitmek ..
  12. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Buda Videosu ERG0001 - YouTube
  13. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. Ben Bunu 3-4 Kisiye Gösterdim .. Biri Bunun Malının Baya Bi Yüklü Oldugunu Söyledi .. Biri De Söylüyor Ki Kaya'ya Saplanmıs Murc Var Mı Söyledi ? Biri De Asagı Tarafta Bir Kaya'nın üzerinde isaret Oldugunu Söylüyor .. Neye Bakmam Gerekiyor Tam Olarak ? Nasıl Bi...
  14. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! a.S Sagolasın Kardes Hosbulduk ALLAH Razı Olsun .. Ok isareti ile Asagıyı Gösteren Kısımda 1 veya 1.5 Metre Kazı Yapılmıs .. Gördügünüz Gibi Sag üst Kösesinide Patlatmıslar .. Bu isaret Kilisenin Girisinde Yaklasık 5-6 Metre ilerisinde Sol Tarafında Bulunuyor ..
  15. Turkia

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Cevap: Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ? Yollamıs Oldugum Resimleri Bizzat Kendim Cektim .. ve Bizim Bölgede Baya Bi isaret Yerler Bulunmakta .. Bu Cicegin Yakınında Arkadas 2-3 Tane Sekil Görmüs .. Bu isaret Mezar isareti Olabilme ihtimali Var Mı ?
  16. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Valla Arkadas Pek Fazla Arastırma Yapamadım Cevresinde isimiz Acilde Bir Kac Resim ve Video Cektim Eyer istiyorsan Video YouTubeye Atim izlersin ?
  17. Turkia

    Kapı İşareti !

    Gecen Seneden Beri Kafama Takılan Bir Sey Var .. Asagıda Gördügünüz isaretlemis Oldugum Resmi Bir Kisiye Yolladım Bana Aynen Sunu Söyledi .. O Tasın Arkasında Bir Hediye Var Hemen Git O Tası Kırmamı Söylemisti ve Daha Sonra Dikkat Et Sana Zarar Verebilecek Birsey Cıkabilir Gitme Söyledi .. O Gün...
  18. Turkia

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Arkadaslar, Bu isarete Ne Söylüyorsunuz ?
  19. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    1 Hafta önce Yolda Arabada Giderken Bir Sey Gözüme Carptı .. Arabadan inip Baktıgım Zaman ise Kayayı Kaplumbaga'ya Benzettim .. Bir Kac Resmini Cekip Yorumları Size Bırakıyorum ..
Üst Alt