Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. STRESS

    Bu Isagretlerin Anlami Nedir?

    arkadaşım V işareti kesin oda işaretidir çoğu tünel girişlidir.işaretlediğim istikamette boşluk tespiti yap.V nin yanındaki 2 çarpı 2 oda.
  2. STRESS

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana
  3. STRESS

    Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR

    Cevap: Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR Arkadaşım Bu kaya üzerindeki işaretler kaya mezarını ifade ediyor.Sol tarafı taşlarla örülmüş net belli oluyor.Burası daha önce açılıp kapanmış olabilir sıvama işi pek iyi değil çünki.Ama bellide olmaz şansına...
  4. STRESS

    mağaradan çıkan taş

    Cevap: mağaradan çıkan taş DRAGON-34 Arkadaşım ne olduğunu çözer gibi oldum çizdim anahtara benziyor anahtarın sapındada küp var.Arkadaşlarda baksınlar benim göremediğim ayrıntıları görebilirier.
  5. STRESS

    Sayın ustalarım kayadaki bu figüre bakarmısınız?

    Cevap: Sayın ustalarım kayadaki bu figüre bakarmısınız? Buraları bir incele arkadaşım.
  6. STRESS

    8 merdiven ve kapı gibi yer

    Cevap: 8 merdiven ve kapı gibi yer Arkadaşım bu merdivenli yerlerde her zaman 1 veya 2.ci basamaklar önemlidir.İyi bir incele.
  7. STRESS

    Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar

    Cevap: Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar
  8. STRESS

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi
  9. STRESS

    ayak izleri ve kanallı oyma

    Cevap: ayak izleri ve kanallı oyma
  10. STRESS

    ayak izleri ve kanallı oyma

    Cevap: ayak izleri ve kanallı oyma Arkadaşım bu fotoları koyarken bu kaya şu kayaya şu mesafede bu kaya şu kayanın sağında solunda gibi ifadeler kullanırsan daha iyi olur. Burada dere olduğu kesin bu kayaların sağındamı solundamı kalıyor.Ana dere kolundan bir kol ayrılıp ileride tekrar...
  11. STRESS

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi Arkadaşlar bu şekildede inceleyebilirler.
  12. STRESS

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi
  13. STRESS

    bu kaya ilgilemeye değer mi

    Cevap: bu kaya ilgilemeye değer mi
  14. STRESS

    taşın ön yüzünde bu işaret nedir

    Cevap: taşın ön yüzünde bu işaret nedir Arkadaşım burası kasaymış açılmış.
  15. STRESS

    Stress

    Cevap: Stress Sağolun teşekkürler
  16. STRESS

    Stress

    S.A. Arkadaşlar.;)3-4 senedir sitelerden uzaktım buraya bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim.Site dizayn olarak güzel fazla uğraştırmıyor aradığını kolay buluyorsun.doyurucu bilgiler mevcut sağolsunl yöneticiler iyi çalışmış. Herkeze kolay gelsin.Allah işini rastgetirsin.
Üst Alt