Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. rebel storm

    çeşme

    Cevap: çeşme abi özür diliyerek bizi götüren dede ile konuştumda o kayada işaret oldunu başkasınında işaretleri kırdını söyldi vede burada çeşme ve arkasında mezar varmış çeşmeyi mezarı talan edilmiş birşey bulamamışlar abi ne dersiniz
  2. rebel storm

    çeşme

    Cevap: çeşme abi vaktini alcam kusura bakma ama bahsettin yeri doğru anlamışmıyım
  3. rebel storm

    çeşme

    Cevap: çeşme evet kanas ustam birebir aynen tarif etmişsinizfotoğraflamamı istediniz yer varsa akşama çekip yükleyebilirim
  4. rebel storm

    çeşme

    BİZ BİR İŞARET BULAMADIK AMA BİRLİKTE GİTTİĞİMİZ ABİ BURADAN ÇOK UMUTTLU SİZCE OLABİLİRMİ ORADA M [MD] İŞARETİ VAR 17 MT İLERİDE SINIR İÇİ BİRŞEY OLABİLEXCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ GENE FOTOGRAFLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİK YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ SAYGILAR...
  5. rebel storm

    lahit,mezarların değeri bizde bukadar

    Cevap: lahit,mezarların değeri bizde bukadar vahbe CANTAR ustam bu nasıl bir bakış nasıl bir göz heaaaaaaaaaaal diyorum .
  6. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? ve laeykümserlam sayın büyüğüm abi okadar incelememiştim
  7. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? abi şöyle anlatıyım taş arazinin birebir haritası üçgenin 2mtre aşasında bundan daha büyüyük sabit taş var ondan sonra diyer kaplubaya benzeyen alanı araziye yaydımda taş birikintileri var haçın olduğu kısımda sabit kaya var evet tam...
  8. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? haç onumu anlatıyor abi tuzak varmıdır abi halka olduna göre
  9. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? hayat insana istedini istedi zaman yapma fırsatını herzaman vermeyebiliyor belki siz yaşamamış olabilirsiniz ama yaşayan birinide ezikleme hakkını size vermez bu
  10. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? hüseyin agam sana msj attımda resimler gözükmedini farketti bir bakarmısın burdan burada haçmı var banamı öyle geldi varsa anlamları ne olabilir resimde haçı tam çizmedim nedeni ise sadece gördümü aktarmaktı
  11. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? abi ön taraf aynen burun gibi taştan çıkıntı ben şahsen öyle zannettim burun sandım ama geçen gün arkadaşım fotoyu birine göstermiş oda daha işçiliklisini gördüm geçenlerde bu taş işçiliksiz ama üstünde çalışmaya deyer diyor
  12. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? abiler bu figürün buşekil kaplumba olma ihtimali varmı
  13. rebel storm

    höyük mü

    Cevap: höyük mü acemi99 bence birazdaha yukarıdan bir uydu fotoğrafı çek çünkü tek tepe o deyil sağında ve solunda da tepeler var ustalar onlarıda görsünler
  14. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? herkeze yardımları ve yorumları için teşekkür ederim
  15. rebel storm

    Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz

    Cevap: Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz yorumlarınız için teşekkürlerimi iletiyorum
  16. rebel storm

    Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz

    Cevap: Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz lahitlerin tek bulunma ihtimali varmı yanaında birtane daha olması gerekirmi
  17. rebel storm

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? yok illaki kırdırmam söylememdeki amaç oranın taşsız alan olduğunu vurgulamaktı üstadım
  18. rebel storm

    Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz

    Cevap: Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz
  19. rebel storm

    Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz

    Cevap: Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz
  20. rebel storm

    Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz

    Cevap: Bu Taşada Bir Yorum Getire Bilirmisiniz
Üst Alt