Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. K

    Haç

    Cevap: Haç ermenilerin yaptığı bir istavroz... bir kilise yada manastırı gostermek icin yapılır...
  2. K

    Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

    Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi! üç agacın konumu nasıl ikisi birbirine yakın biri uzak mı??
  3. K

    Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

    Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi! agaclar ne agac enver kardes?
  4. K

    Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

    Cevap: Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba? eşkiya işi ama yorumsuz... sadece mantık yurutebilirim sahsen...
  5. K

    Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

    Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi! sol ayagını koy karsıya bak bakalım ıkıncı ayak nerde acaba
  6. K

    Balıklı çeşme tum fotolar

    Cevap: Balıklı çeşme tum fotolar calkaya kardeşim sende bununla ilgili kayıt var mı soylede ona gore calısalım
  7. K

    ilginç üçleme tüm ustalarımızdan yorum beklıyoruz.

    Cevap: ilginç üçleme tüm ustalarımızdan yorum beklıyoruz. ustalar herkes burada sadece meseleyi yazar digerleri yorum yapar yada yapmaz... herkes bilgisini ortaya koyar ve sorunlara cozum aranır diye biliyorum... saygı sadece kelimelerle degil kurdugumuz cumlelerle olur... eger bu sitede foto...
  8. K

    ilginç üçleme tüm ustalarımızdan yorum beklıyoruz.

    TURBEDE İKİ MEZAR VAR...TÜRBE NİN BAKTIGI YÖNDE DUT AGACI VAR. YİNE AYNI İSTİKAMETTE OVAL YUVARLAKIMSI BUYUK BİR KAYA VAR... ONUN YİNE YANINDA ESKİ KAPATILMIS KUYU VAR. CEŞMEDE BELİRTTİĞİM YERDE... USTATLARIM YORUMUNUZ NEDİR???
  9. K

    Bu kuyuda neyin nesi??

    Cevap: Bu kuyuda neyin nesi?? dere kuruyan bir dere degil.. kuyunun yanında agac hic yok... fotosunu getırecegım yakında... kanas ustam dedıklerıe bı bakıcam... selametle
  10. K

    Bu kuyuda neyin nesi??

    Cevap: Bu kuyuda neyin nesi?? Ayrıca bosluk cubukları cokta guvenmesemde ıkı tepeye bosluk verıyor yon olarak
  11. K

    Bu kuyuda neyin nesi??

    USTALARIM BU KUYUNUN OLDUGU YERLER BİNLERCE YILLIK TARİHİ GHEÇMİŞİ OLAN BİR YER... DERE UZERİNDE TAŞ KÖPRÜDEN GEÇİNCE BİRLEŞİK UC TEPE VAR VE GİDECEK YER YOK YANİ YOLUN DEVAM ETMESİ İMKANSIZ... KOPRUDEN GECINCE KARSIMIZDA Kİ TEPEDE UC CAM AGACI VAR... SAG CAPRAZDA BİR KUYU VAR... KUYUDA SU YOK...
  12. K

    Balıklı çeşme tum fotolar

    Cevap: Balıklı çeşme tum fotolar ustam sanırım cesmenin soltarafındaki en sona kalan kısım yerındeydı cesme eskı yerın den buraya eklentı yapılmıs olabılır... yani havuzdan kastınız bu olabılır... resımdede goruldugu uzere suyun en son havuzdan bosaldıgı yerde kanallı bir tas mevcut... diger...
  13. K

    Acı ve tatlı su aynı çeşmede

    Cevap: Acı ve tatlı su aynı çeşmede ustam burasının 600 700 yıllık bir geçmişi var... turkler yaklasık 200 yıldır burda daha oncesınde ermeniler yasıyorlarmış... dediğiniz bilgiler ısığında fotografları atıcam... sagolun ustatlarım
  14. K

    Acı ve tatlı su aynı çeşmede

    Cevap: Acı ve tatlı su aynı çeşmede Kanas ustam size ilginç gelmedi mi bu çeşme? Aynı çeşmede iki musluk biri acı biri tatlı...
  15. K

    Balıklı çeşme tum fotolar

    Cevap: Balıklı çeşme tum fotolar Bu turuncu tebeşirle çizmek zorunda kaldığım şekilde iki balık bir kılıç mevcut... Bazı duyarsız arkadaşlar kırmışlar ne yapacaklarsa... Buralarda gol yok ustam magara belkı vardır ama bılmıyorum... Gozume carpan bır yaşlı ağaç mevcut o kadar... Yorumlarınız???
  16. K

    Balıklı çeşme tum fotolar

    İŞTE USTATLARIM O BALIKLI ÇEŞME BUDUR... O KAZILMIS OLAN YERDEYMİŞ ÇEŞME ORDAN YAN TARAFA TASINMIS... ŞİMDİ DEGERLİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  17. K

    Bilinen bir mağara ama üstündeki işaret hep dikkatimi çekmiştir

    Cevap: Bilinen bir mağara ama üstündeki işaret hep dikkatimi çekmiştir ellenmiş ve bellenmiş
  18. K

    kaynak

    Cevap: kaynak başka kaynakda olmalı uçleme yapmalı.... parada taşın altından çıkmalı...
  19. K

    s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

    Cevap: s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık.. bu beni aşar ancak kanas usta cozmus olayı tebrikler ustadım...
  20. K

    görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta.

    Cevap: görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta. bir tapınak olabilir.... tanrılara adaklar verilen bir yer ve torenlerin tasviri... boyle bir yer biliyorum fakir baba ustam... yakınında guzel bir mezae dogusunda neakropol vardir buyuk ihtimalle ayrıca...
Üst Alt