Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. X

    bu hayvanın adını koyamadım ve vaz geçtim

    Cevap: bu hayvanın adını koyamadım ve vaz geçtim mezarlar 2 yada 3 tane yakın çevresinde olmalı. hem sağa hemde sola bakıyor. çevre fotoları gerekli. Allah (c.c.) yar ve yardımcınız olsun
  2. X

    Dere Yamacında Devasa Haç ve Bitişiğinde 2 adet Yuvarlak Oyma

    Cevap: Dere Yamacında Devasa Haç ve Bitişiğinde 2 adet Yuvarlak Oyma güncel
  3. X

    2 Göl Arasında Büyük Yuvarlak Oyma ve Murç İzleri - Çevresindeki Kayalar

    Cevap: 2 Göl Arasında Büyük Yuvarlak Oyma ve Murç İzleri - Çevresindeki Kayalar güncel
  4. X

    4 Adet Sıralı Murç Deliği ve Yanında 1 adet Oyma

    Cevap: 4 Adet Sıralı Murç Deliği ve Yanında 1 adet Oyma güncel
  5. X

    Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

    Cevap: Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina güncel
  6. X

    Sarp Kayalıklarda Yuvarlak Oyma ve Silüet

    Cevap: Sarp Kayalıklarda Yuvarlak Oyma ve Silüet güncel
  7. X

    Kaya Üzerinde Dev Kabartma

    Cevap: Kaya Üzerinde Dev Kabartma güncel
  8. X

    eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

    Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar üzerine otur bak karşında neler görüyorsun. araştır fotola.
  9. X

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan kardeş insanları bilgilerini sınamadan önce sen ne biliyorsun ne kadar biliyorsun merak ettim doğrusu. ortaya bir tane foto koyupta ona yorum yazarak bilgi kıyaslanmaz. aslan iyiye işaret mezarın koruyucu bekçisi. yılansa oraya zarar vermek isteyen kimselere bir mesaj...
  10. X

    2 Göl Arasında Büyük Yuvarlak Oyma ve Murç İzleri - Çevresindeki Kayalar

    Cevap: 2 Göl Arasında Büyük Yuvarlak Oyma ve Murç İzleri - Çevresindeki Kayalar bölgeyi zamanla orman kaplamış. çevresinde ağaçlar var sadece arazi görebilmek pek mümkün değil.
  11. X

    Kaya Üzerinde Dev Kabartma

    Kayalık bölgede büyük bir kabartma. Yorumlarınız için teşekkürler. Saygılar...
  12. X

    4 Adet Sıralı Murç Deliği ve Yanında 1 adet Oyma

    Üstadlar burayı 2 3 yıl kadar önce araştırdım. Ancak ; Murç izlerinin karşısına doğru 4 geniş adımda 1 taşın üzerine geldik bu taş toprağın üzerinde küçük görünüyordu fakat alta indikçe büyük ve yerli bi kaya olduğunu farkettik. Bu bölgeden 1.30 metrede herhangi bi sonuç alamadık. Burası çok...
  13. X

    2 Göl Arasında Büyük Yuvarlak Oyma ve Murç İzleri - Çevresindeki Kayalar

    Üstadlar bu bölge yayla bölgesinde yakınında göl var. Civarında yüksek kayalar bulunmuyor. Etrafında irili ufaklı bazı murç delikli kayalar mevcut. Yorumlarınız için teşekkürler. saygılar... Etrafındaki kısa mesafelerde iri ufaklı olan kayalar aşağıdadır;
  14. X

    Dere Yamacında Devasa Haç ve Bitişiğinde 2 adet Yuvarlak Oyma

    Bölge dereden tepeye kadar geniş bir arazide kayalık alan zamanında buraları çok kurcalamışlar fakat sonuca ulaşabilen olmamış. Haçın olduğu kayanın hemen sol bitişiğinde 2 adet altlı üstlü yuvarlak oyma mevcut ve kayalık bölgenin bazı yerlerinin fotoları. Yorumlarınız için şimdiden...
  15. X

    Sarp Kayalıklarda Yuvarlak Oyma ve Silüet

    Tüm değerli üstadlarım.. Bölge vadiye benzer yamaçlarda kayalık bir alan alt bölgesinden dere akmakta ve tam karşısında diğer yamaçta epey bir figürler bulunan kayalık alan mevcut. hepsini bir başlık altında toplamadım çünkü bayağı bir kafa karışıklığına neden olabilir diye düşündüm...
  16. X

    Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

    Tüm ustalarıma öncelikle selamlarımı sunuyorum. Dere yakınlarında bir kaç kayadan oluşan bölgede Oyma şekilde Penis ve Kabartma şekilde Vajina figürü tespit ettik birde siz bakınız istedim bizim göremediğimiz neler var. Yada yanlış gördüğümüz Bölge zamanla ormana dönüşüp çamlık alan olduğu...
  17. X

    Oyma ve şekil ?

    Cevap: Oyma ve şekil ? işaret dediklerin oymalar, murç izleriyse mezarlık alanındasın. mezarların kendisinde ne olabileceği hakkında yorum yapmak doğru olmaz. bi çoğu uğraşmana değmeyebilir. siz kayanın üstünden biraz su dökün bakalım nereye akacak göz kırp
  18. X

    merdıven yorum

    Cevap: merdıven yorum yerin güzel hatta muhteşem. kesin tespit için detaylı çevre fotosu ve detaylı bilgi gerekli. merdivenler tak sayı olur 1,3,5,7,9 gibi seninki 7 basamaklı. seni statüsü yüksek zengin mezarına götürecek aile mezarıda olabilir kral, kraliçe vs. gibi bunlar odalı mezar ve...
  19. X

    Oyma ve şekil ?

    Cevap: Oyma ve şekil ? Resmi koymuşsunuz fakat bölge, konum ve çevre hakkında bilgiler eksik. Önce bir yaz yakınlarda dere mi var yoksa eski bir yaşam alanı ? mezarın var yakınlarda kanalın döküldüğü yerde
Üst Alt