Pekı ustam söylediğinizi yapacağımOraya yakın bir noktaya şekerli su koyun.
Şekerli suyun önemi nedir ustam?
Pekı ustam söylediğinizi yapacağımOraya yakın bir noktaya şekerli su koyun.
Roni ustam çiçeği kırdığımızda süt akmıyor buranın durumunu söyle ifade edeyimBu beyaz çiçek açmış olan bitkiyi herhangi bir yerinden kopardığınızda süt akıyor mu?
Bitkiyi çok yakından tanıyorum ama ismini bir türlü anımsayamadım. Siz çevreyi net görsellerle sunuma çevirin
Roni ustam çiçeği kırdığımızda süt akmıyor buranın durumunu söyle ifade edeyim
patika yol zirveye çıkarken üç yerde çatal yapıyor ikinci çatal dan tepeye çıkarken sıralı üç tane kaya var sağ tarafta birbirine mesafeleri yaklaşık onbir adım birinci kayanın üstünde büyük bir sunak var ikinci kaya üçgen şeklinde sivri ucu yukarı bakar şekilde kayanın üzerinde kanal var üçüncü kayada yumurta şeklinde oyma içinde çivi deliği kanal merdiven V işareti murç işaretleri ayrıca oyma içinde haç kayanın yan yüzeyinde ıki oyma ceviz büyüklüğünde yaklaşık otuz adım civarında üçgen yapan kayalar var benim yilanla karşılaşmam iki kaya arasında bugün saat üç gibi tekrar gittiğimde yine yılanla karşılaştık dördüncü defa havalarda bulutlu güneş yok nedir bu durum anlamadım Yüce ALLAH’ım yar yardımcımız olsun inş.Allah
Roni ustam yazdıklarınızı dikkate alarak araştırma yapacağım. ayrıca bitkiler konusunda uzmanlaşmış durumdasınızÇevredeki doneler neden akmadığını göstermekte zaten. Böğürtlen olduğuna göre yaban üzümü de uzak sayılmaz. Buraya en yakın eski kök veya en yaşlı ceviz ağacını bulman gerekir. Karahindiba şüphe arz edecek noktada baş göstermiş halde. Bu alanda boşluk veya değerli testi yapmadan hiçbir işlem yapmayınız. Zira toprak yapısına göre yalancı boşluk ile karşılaşmanız oldukça normal ve muhtemeldir. Anlatımlarınız bir sistem şeması niteliğindedir o sebeple test etmeniz yararınıza olacaktır.
Roni ustam yazdıklarınızı dikkate alarak araştırma yapacağım. Bir sorum olacak toprak altında saklanmış gerek küp içinde gerek taş içinde olan altın paranın üzerinde hangi bitkiler olur? böğürtlen olabilir mi?