Arkadaşlar resimdeki 3 farklı kaya 2 3 metre arayla aynı noktada burası doğu Anadolu'da 1000 yıllık kiliseden dönme camisi olan bir köyde ve bölgede 1000 yıllık kral mezarı işaretler dere yatağında yorumla ya bilecek varmı
www.definemekani.com
Evet ziyaret dedikleri ve dua ettikleri bir yere yakın yerde bu işaretlerMerhaba, kaya yüzeylerindeki işaret ya da işaret özelliği barındıran şeyleri fotoğraflarken kayaların kendilerini de belli bir mesafeden ayrıca çekmelisiniz. Mesela şimdi ben özellikle 2. fotoğraftaki kayanın ebatlarını arazideki duruşunu ve birkaç detayı daha görmek isterdim ama göremiyorum.
Ayrıca köyünüzde dede, yatır, türbe (artık hangi isimlerle anılıyorsa) varmış. İşaretleriniz öyle diyor.
Teşekkür ederimDefine İşaretinin Fotoğraflanması Nasıl Olmalı.?
İŞARETİN ve İŞARETİN BULUNDUĞU ARAZİNİN FOTOĞRAFLANMASI Arkadaşlar Merhaba, Bulunan işaretinin fotoğraflanması iyi bir kompozisyonla konu açıp sunulması, hedefe ulaşmak için en önemli iştir. Meselenin belki de %70 oranında ilerlemesi demektir. Bu işlerle ciddi şekilde alakadar olmak isteyen...www.definemekani.com
bu konuyu okumanızda fayda var.
kolay gelsin.
Yakın zamanda tekrar gidicem daha detaylı resimler paylaşırım teşekkür ederimMerhaba, kaya yüzeylerindeki işaret ya da işaret özelliği barındıran şeyleri fotoğraflarken kayaların kendilerini de belli bir mesafeden ayrıca çekmelisiniz. Mesela şimdi ben özellikle 2. fotoğraftaki kayanın ebatlarını arazideki duruşunu ve birkaç detayı daha görmek isterdim ama göremiyorum.
Ayrıca köyünüzde dede, yatır, türbe (artık hangi isimlerle anılıyorsa) varmış. İşaretleriniz öyle diyor.
Yakın zamanda gideceğim daha detaylı resimler paylaşırımİçini temizleyin Neyin ne olduğu ortaya çıksın Uzak yakın çevresiyle atın Bu şekilde sağlıklı yorumlar gelmiyor