İşaretler doğal mı ? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

İşaretler doğal mı ?

Kader25

Hedef Roma
Admin
1-2 ve 3 numara oradan alınacak. Bunların altı ve 3 numaranın sağı hedef bölge, bir sonraki fotoğrafda işaretledim
Tespitinizi bir şekilde yapınız.
sunnak1.png
Kırmızı daire hedef alan. 1 ve 2 nolu kayaların uçları üçgen yapılarak farklı yönleri işaret ettirmişler. Benim kanaatim bu aldatmaca olma ihtimali yüksek.
3 numaralı kayada ve yıldızların sağındaki kaya da murç izleri (fındık hacminde) var mı? Varsa ihtimal artar.
sunnak2.png

Bu 2 fotoğraf bizlere, alanın 360 derece 4 cephe fotoğraflanmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha teyit etmiştir.
2nci fotoğraf olmasaydı 1nci fotoğrafın hiçbir kıymeti olmayacaktı. Meseleyi anlatan, netleştiren 2nci fotoğraf...

emremevlut12

Kullanıcı
Selamun aleyküm ustalar doğal mı burası araştırmaya değer mi ?
Yer güzel çektiğin resimlere bakılırsa ustaların dediyi gibi bariz net virgüler var ama nokta demek için ustalarında dediyi gibi alanı karşiyi alabilecek şekilde sağ sol ön arka gibi resimleri de sunman senin yararına olur bir işaret sadece sadece duruş sergiler o işaretin manasını çözersin ama amacini da çozmen için hanki bölgeye ne anlatmak istemiş onuda alanın tamamını göstermen lazım onun dışında işlemeler var hiç bir şey doğal deyil hocam

Cuban

Kullanıcı
1-2 ve 3 numara oradan alınacak. Bunların altı ve 3 numaranın sağı hedef bölge, bir sonraki fotoğrafda işaretledim
Tespitinizi bir şekilde yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 43900
Kırmızı daire hedef alan. 1 ve 2 nolu kayaların uçları üçgen yapılarak farklı yönleri işaret ettirmişler. Benim kanaatim bu aldatmaca olma ihtimali yüksek.
3 numaralı kayada ve yıldızların sağındaki kaya da murç izleri (fındık hacminde) var mı? Varsa ihtimal artar.
Ekli dosyayı görüntüle 43901

Bu 2 fotoğraf bizlere, alanın 360 derece 4 cephe fotoğraflanmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha teyit etmiştir.
2nci fotoğraf olmasaydı 1nci fotoğrafın hiçbir kıymeti olmayacaktı. Meseleyi anlatan, netleştiren 2nci fotoğraf...
Öncelikle kıymetli yorum ve bakış açınız için çok teşekkür ederim hocam .. kıymetli zamanınızı ve emeğinizi ayırmanızda bilhassa mutluluk verici ..konu ve yapılan çalışmlardan haberder ediceğim sizleri .. tekrardan çok teşekkür ederim hocam 🙏 saygılar

Üst Alt