nusret54 kullanıcısının son içeriği

  1. N

    muhtesem goruntuler.

    Cevap: muhtesem goruntuler. Resim yukle seçeneğinden yukluyorum, on kez baktım nasıl yuklendigine ve aynen uyguluyorum resimler açılmıyor yapacak bisey yok insanlara güzellikleri göstereyim diye düşünmüştüm.
  2. N

    muhtesem goruntuler.

    Cevap: muhtesem goruntuler. Bu ne biçim bir sey arkadaş bundan sonra resim falan yüklemeye ugrasamam yuklenmiyo bendede pc yok internet cafe ye gidip yukleyemem bu resimleri düzgün bir resim programı koyun şuraya daha neler paylasacagim ama olmuyo nasıl bir resim yükleme sekliyse bu.
  3. N

    muhtesem goruntuler.

    IMG_384996738461525.jpeg IMG_384870871568525.jpeg IMG_384835363117525.jpeg IMG_384774861289525.jpeg IMG_385017841607525.jpeg
  4. N

    muhtesem goruntuler.

    C:\fakepaht\İMG_384996738461525.jpeg C:\fakepaht\İMG_384870871568525.jpeg C:\fakepaht\İMG_384835363117525.jpeg C:\fakepaht\İMG_384774861289525.jpeg C:\fakepaht\İMG_385017841607525.jpeg
  5. N

    muhtesem goruntuler.

    Cevap: muhtesem goruntuler. Neden açılmıyor resimler anlamış değilim vallahi bir bilen varsa duzeltsin Admin bilir herhalde.
  6. N

    muhtesem goruntuler.

    İMG_384996738461525.jpeg İMG_384870871568525.jpeg İMG_384835363117525.jpeg İMG_384781319685526.jpeg İMG_385017841607525.jpeg
  7. N

    hadi bu guzelliklere bir bakin.

    Cevap: hadi bu guzelliklere bir bakin. Tekrar yukliyecegim.
  8. N

    muhtesem goruntuler.

    İmg 384835363117525 İmg 384996738461525 İmg 384870871568525 İmg 384774861289525
  9. N

    hadi bu guzelliklere bir bakin.

    İmg 385017841607525
  10. N

    Kabartma keçi figürü.

    Cevap: Kabartma keçi figürü. Yapmayın allahinizi severseniz burada işaret nerede, ayrıca keçi ve balık hic alakasız ıki işaret olmayacak duaya amin demeyin bence saygılar.
  11. N

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) Gerçekten, kartal gören varmı o resimde, ayrıca devlet nişanesi diyor kardeşim, peki devlet nişanesi böyle uyduruk bir çizme resim olurmu sizce bence o kartal değil ayrıca isaretin yapıldığı taşa bir bakın yumuşak kaya muteber işaret değil...
  12. N

    kral koltuğu dibek taşı

    Cevap: kral koltuğu dibek taşı Slm kardeşim, burası bir sunak yeri, burası gomu yeri değil, buradan para alınmış diyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyor merak ediyorum, bu bölgede kilise ve manastır olmalı bir çeşme olmalı onlar nerede, bölgenin mezarlığı oyma olan taştan ileride olmalı...
  13. N

    AILE PUTU (yardım lütfen)

    Cevap: AILE PUTU (yardım lütfen) Güzel kardeşlerim hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle, gelelim isarete işaret aile putu değil bunu iyi bilelim, din adamı yani papaz haç'i aradigin şey kayada değil kardeşim bilgin olsun, sırtını haç'ın olduğu hizaya kayaya daya, önünde ne görüyorsun bir...
  14. N

    ne dersiniz Eşkıya belgeleri hakkında

    Cevap: ne dersiniz Eşkıya belgeleri hakkında Şelalenin akari ark gibi kıvrımlı akar kanalı bölgede kuru duvar var su çevirme kanalı yok olması mümkün değil balık tutan adam şelaleye sarkarsan ortalarında bir insan oturacak yer var oraya oturmazsan balık tutan adamı göremezsiniz.
  15. N

    ne dersiniz Eşkıya belgeleri hakkında

    Cevap: ne dersiniz Eşkıya belgeleri hakkında Sofra taşı, dört oturak tabure gibi dört köşeli, birisi siyah taş silindir biçiminde çerkez cakisi ve balık kıldığı siyah taşın onunde iki katlı dairesel dökme horosan, üst kat kademeli bir çerkez cakisi üç bakla zincir 17cm uzunluğu, üstte bir somun...
Üst Alt