Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. X

    AILE PUTU (yardım lütfen)

    selam arkadaşlar size bir resmim daha var... bu resimlere yorumlarınızı bekliyorum fazla uzaktan çekmedim çünkü benim için sakıncalı olur, kusura bakmayın ama eğer daha faydalı bilgiler verebilirseniz özel mesajlaşabiliriz... çok mükemmel bir işcilik verilmiş yerden yaklaşık 5 metre...
  2. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti oda zaten okadar büyük değil, başka tünel yok bulamadım, zamanında biryerden kapatılmış ve çıkılmışdır
  3. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti ersan kardeş yorumun için çok teşekürler bu çubuk tarifini bir yerden okumuştum ama pek inanmadım, ama madem sen öyle diyorsun denemekte fayda var, sen bana şunun tarifini daha ayrıntılı bi anlat sana zahmet mal uçsaydı biz onları orda tespit...
  4. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti işte buda dişardan çekilmiş resim
  5. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti arkadaşlar video nerden yükleyebilirim, ismimi vermem gerekmediği bir yer yokmu yüklüyebileceğim
  6. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti aynen katılıyorum harbici kardeş, aynen öyle oldu, şu an piyasada binlerce devreli devresis, çivalı çivasıs çubuklar satılıyor tatildeki kardeşim ben sana çubuklar 100% buluyor demiyorum, minarellere ve ayrı ayrı metallere madenlere, boşluklara ve...
  7. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti doğru çubuklara pek güvenmemek lazım ama çubuklar minerale madene ve sarı metale gittiği kadar boşluğa da çekiyor bunu arkadaşım birzat yanımda kanıtladı ve bir çok başka kişi de kanıtlamışdır ama şu an kendisi buralarda değil malesef bu çubuk işi...
  8. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti arkadaşlar bana bir çubuk tafsiyesi yaparmısınız, L çubuklar bende çalışmıyor, sadece 4 lü çubuklar çalışıyor... sarı malzemeyi bulmasına gerek yok, BOŞLUK bulsun yeter bana, içine ne koymak gerekir.... internette binlerce çubuk yapımı var, kimisi çiva...
  9. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti sağol ustam o foto daki yazının anlamı ne oluyor, ters yazılmış bir ''2'' rakamına benziyor, yoksa şimşekmi ?
  10. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti fenerli kardeşim evet haklısın müjdesi işaretin bulunduğu katdan L şeklindeki odadan alındı (çok basitmiş) duvarda 20x20cm kapak açılmış ve ordan alınmış.... ama asıl melzemenin olduğu yer alt katda... daha önce yazdığım gibi 5 metre altda bir...
  11. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti yorumun için teşekürler ersan bey evet burda illaki 2 veya 3 mezar olması lazım, yukarda olmadığına göre ve aşağda bir havalandırma deliği veya arkadaşımızın dediği gibi ruh deliği olduğuna göre mezarlar aşağıda kapalı bir mahsende olmalı çubuklara...
  12. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    Cevap: 4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti HOŞBULDUK KARDEŞİM YORUMUN İÇİN TEŞEKÜRLER istersen daha ayrıntılı resimler çekebilirim, yakın zamanda yüklerim o delik yaklaşık 6 veya 7cm çapında ve uçurumda 5 veya 6metre aşagida, profesionel ekipman olmadıkça oraya ulaşılması çok zor...
  13. X

    4 tane ÜÇKEN veya ZARF işareti

    merhaba arkadaşlar, bu işarete yorum yapabilirmisiniz üçken mi haçmı anlamadım, işaretin altında yeri gösteren bir çizgi var bu işaret uçurumun kenarında bir mağranın içinde, yanında 2 tane basit haçlar var, ama mağrada hiç mezar yok ve uçurumun 5 veya 6 metre altında duvarda bi,r delik...
Üst Alt