Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Alfa Romeo

    3 oyma

    Cevap: 3 oyma buyur ustam şelale,yalnız 2 veya 3 km de uzakda. Bozkurt usta , Şelale - İşaretli kayanın bulunduğu yerden gözükecek, mesafe farketmez.. - Şelalenin hemen üzerinde 2 adet ince su akarı birleşip (çatal yaparak), devamında Şelaleyi oluşturacak ..
  2. Alfa Romeo

    3 oyma

    Cevap: 3 oyma Bozkurt usta, kısaca diyeceğim; yakınlarda Şelale var, Şelaleyi bulduğunda devam ederiz..
  3. Alfa Romeo

    Boş küplerin anlamı yeni

    Cevap: Boş küplerin anlamı yeni Ayrıca; Boş Küp'ün tam olarak arazide bulunduğu orjinal duruş şeklini hafızamıza iyice kaydettikten sonra, ağız yapısında ve dış gövdesinde oval farklılığı ya da üzerinde murç izi veya delik olup olmadığını dikkatlice incelemeliyiz ki bunlar önemli ip uçlarıdır...
  4. Alfa Romeo

    Höyükmü ..tümülüsmü

    Cevap: Höyükmü ..tümülüsmü Güzel bir Tümülüs, eline sağlık..
  5. Alfa Romeo

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Bozkurt usta, fotona dikkatlice baktığımda, oymalardaki kanallar, diğer ana kanalla bağlantılı olduğu bariz gözüküyor, bundan sebep işaretin tamamını alan, geniş açılı foto istedim, senin dikkatinden kaçmış..O kaya üzerindeki şekiller, alana giriş...
  6. Alfa Romeo

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Kanal dediğin şekille, Dere'nin şeklini mukayese edersen birebir aynı olduğunu bariz görürsün kardeşim :) , ve bu Dere'de Çatal yapan yer mevcut..Kanal yerin geniş açılı fotosu varsa, eklersen yorum açısından daha iyi olur...
  7. Alfa Romeo

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Bozkurt kardeş; çok sayıda irili - ufaklı kanallı mezar oyması mevcut, kanal yönlerini takip etmelisin ama dikkatimi çeken Taş'ın oradan etrafına baktığında bir kaç yüz metre mesafede Dere (günümüzde kurumuşta olabilir) mevcut ve bu Dere çatal...
  8. Alfa Romeo

    Yoldaki işaretli ufak kaya!

    Cevap: Yoldaki işaretli ufak kaya! İlk fotoğrafa göre, sağ ayağının olduğu yön (bize göre sağ taraf) özellikle belirtilmiş, o yönde ilerleyerek ,çok dikkatli araştırma yap..Ayrıca bu taş'ın yeri değişmediyse, kuzey ve doğu yönleri arasında, 100-200 mt.mesafede kilise kalıntıları varmı ...
  9. Alfa Romeo

    sıralı oymalardasın yan yüzeyinde batı yönüne bakıyor

    Cevap: sıralı oymalardasın yan yüzeyinde batı yönüne bakıyor Fotolama yetersiz olmuş ve Net değil, ama buradan iki gidiş yönün olduğu görülüyor..1 no. işretlediğim yön rampa aşağı meyilli ve dik bir arazi yapısı olacak, 2 no.işaretlediğim yönde Maket Kafa gibi şekil bakmakta, araştırman...
  10. Alfa Romeo

    Selamlar

    Cevap: Selamlar Hoş bulduk değerli arkadaşlar, iyi paylaşımlar temennisiyle...
  11. Alfa Romeo

    Selamlar

    s.a Buraya değerli dostum A21MEDLİ 'nin daveti üzerine üye oldum, site'de emeği geçenlere teşekkürler..
Üst Alt