Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. E

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası Tevfik Usta Kardeş!Başınız sağolsun!ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenizede acil şifalar inşALLAH!
  2. E

    burada ben olsaydım bence kendimce 2

    Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce 2 Selamun Aleykum !Amca alemsiniz:) Yorumunuz için teşekürler !Saygılar!
  3. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Selamun Aleykum!Trayan usta kusura bakmayınız haklısınız.yanlız yorumların devmı olabilecek diye öyle bir soru sordum.siz bana kuyu çıkabilir demiştiniz .Size çıkarsa ne yapmalıyım diye bir soru sormuştum usta eğer üsteki yorumlarımı...
  4. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Lütfen Bot-un üstündeki işaretlerde yada haritaile ilgili (eğer haritaysa)yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?Yorumlarınızın devamını eğer varsa Sayın Ustalar!
  5. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Yorumlarınız için Çok teşekürler sayın usta arkadaşlar!Kanas_Usta dediklerinizi yapacağım inşaALLAH.biraz zor olsa gerek tabiki.ADIYAMAN Usta bende onun bir şekilde harita olduğundan korktum :) çünkü hiç anlamam.Anlayan arkadaşlar varsa buyursun...
  6. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Selamun Aleykum Sayın Ustalar!Kanas_Usta evet dediğinizin aynısı olmuştur .Lütfen yorumunuzun devamını getirebilirmisiniz?yani şu yorumunzdaki son cümleden (sukur bu kez turnayı gozunden vurdun,)başlayarak?Altta çıkan kapak gibi kaya parçasının...
  7. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Selamun Aleykum Sayın Ustalar!Altında çıkan bu kapağın üstünde resimler yada işaretler olmalı sayın ustalar!Sizlerden böyle bir durumu çıkan olan yada bilen arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını paylaşabilirler mümkünse?Teşekürler ve saygılar!
  8. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Yorumunuz icin tesekurler Usta!
  9. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Bunlar mağara dediğim resimler dir.vede 2.50 mt kapağa beğenzeyen kaya parçasının üstüdür.kapağın üstü parçalı kayalarladır.kanal bakmadım doğrusunu sayın Ustalar!nerde olması lazım bu kanalın? Tek gördüğüm kanal kapağın sağ tarafında üstte...
  10. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! Yorumlarınız için teşekürler sayın Arkadaşlar!ilk resimde kayanın üstü görünüyordur.kanal ne şekilde olmalı Ufuk usta?bu parça kapak değil üstte de anlatmışımdır.kapak gibi duruyordu ilk başta yanlız arkası yine kayanın devamıdır.ama rengi...
  11. E

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!2.50mt altında çıkan bu ilginç kesme kaya ilgimi çekti .doğal mı yoksa işaret mı acaba?kapak gibi görünen bu kayanın arkası yine kayadır.yani kapak değildir .Anlamı ne olabilir acaba?altında su çıkıyor!Lütfen yorumlarınız rica edeceğim Sayın Usta...
  12. E

    burada ben olsaydım bence kendimce

    Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce Cantar Hocam !Yaptığınız bütün çok değerli yorumlarınzdan dolayı minettarım ve çok teşekürler etmek istiyorum Usta!dikatle okudum en son yazdıklarınızı Usta!Aynen dediğiniz gibi uygulayacağım .diğer hocaların da aynısını bana uyardılar ve söylediler...
  13. E

    Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler!

    Cevap: Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler! Aleykum Selam Usta!AMİN CÜMLEMİZE!Teşekürler!
  14. E

    Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler!

    Cevap: Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler! Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Lütfen burası son nokta dır sayın ustalar!mağarayla ilgili dha geniş yorumlarınız vede karşıdaki büyük kayayla ilgili daha ayrıntılı bilgilerinizi rica edeceğim.eğer eklenecek şeyler varsa tabiki)bunları...
  15. E

    KANAS_USTA nın dikatine!Şapka kaya ve yumurta kaya!

    Cevap: KANAS_USTA nın dikatine!Şapka kaya ve yumurta kaya! Selamun Aleykum fakir--baba Usta!Yorumunuz için teşekürler usta!bakınız usta o yumurta gibi görünen 2 kaya yerin altındaydı ve yüksekliği 1.70 mt dir yani.ben kazıp o kayaları gün ışığına çıkartıp resimlerini çektim.herhalde toprakta...
  16. E

    burada ben olsaydım bence kendimce

    Cevap: burada ben olsaydım bence kendimce Selamun Aleykum !Değerli yorumlarınız için teşekürler Cantar Usta!Bu son usta.artık sadece olan konularımla ilgili yorumları varsa onları takip edeceğim.bu son usta artık kısmetse izin alıp işe koyulmaya var usta.kaplumbağayı farkedemedim.şimdi siz...
  17. E

    KANAS_USTA nın dikatine!Şapka kaya ve yumurta kaya!

    Cevap: KANAS_USTA nın dikatine!Şapka kaya ve yumurta kaya! Fakir--baba kardeşim!Yorumların için ALLAH RAZI OLSUN !bu konunun devamıyla ilgili altta yeni konu var usta.oraya bakarsanız sevinirim.evetKANAS-USTANIN yorumundan dolayı buraya gelebildik.Teşekürler usta!
  18. E

    Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler!

    Cevap: Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler! Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Yorumlarınız için çok teşekürler!erdal-42 usta mağarile ilgili resimleri ve yerleri paylaşırsanız çok güzel olacak !ufuk14 usta size de teşekürler resimdeki noktaları için vede sondurak kardeş çok...
  19. E

    2 Tane Kuş Kayası !

    Cevap: 2 Tane Kuş Kayası ! Yorumlarınız için teşekürler!Fakir--baba kardeş!o taşın önünü ve etrafını resimleyip getiriyorum kısmetse usta!Zahmet asla olmaz.Ayreten size teşekürler yorumlarınız için.büyük zahmet ilk önce Sizin sizlerin dir sayın usta arkadaşlar!Erdal-42 usta yorumunuz için...
  20. E

    Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler!

    Cevap: Mağaranın önu ve önde ki kayalarda işaretler! Yorumunuz için teşekürler erdal-42 usta.mağaranın 6 metre önünde çökmüş yer var.yaklaşık 2 yada 3 metre kadar çökmüş yer.ebatlar kare şeklinde 2ye 2 mt geliyor.derinlik emin olmamakla 2 yada 3 metre geliyordur.yorumun devamı sizin !mağarının...
Üst Alt