Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. crazymemo

    yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha

    Cevap: yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha tekrar cesaretimi toplatıp alet edavatı çıkarabilirsem daha iyi araştırma yapacam resmen mest oldum buraya gidince eminim sizide mest edecek fotolar atcam ustalarım..
  2. crazymemo

    yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha

    Cevap: yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha ustam henüz el deymemiş ve bilinmeyen bir yer çok büyük ve çok karmaşık bir yaşantı var karanlık çökmemiş olsaydı daha iyi fotoğraflar çekecektim eğer bir daha cesaret edip tırmanırsam daha büyüleyici fotoğrafları atacam
  3. crazymemo

    yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha

    yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum ustalarım...
  4. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi evet ustam dereye bakıyor
  5. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi
  6. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi xenon ustam çok güzel yerlere deyinmişsin ewet orası dere ağaç palamut ağacı ve o civardaki eski ağaçlardan birisi ewet orda harfiyatlar var ama yaşantı üzeri yaşantıdan kalma çok eski değil yani ama eskiden kalma harfiyatları kulladıklarını düşünüyorum benim...
  7. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi değerli xenon ustam burada yasantı varmıs eskiden zaten burada suan benim çifliğim var bina olarak çok gelinip gidilen bir yer değil genellikle ben burdayım gelenlerde zeytinlikleri var oraya gelirler ara sıra .. suan burası çk değişik bir yer vaziyetinde ama...
  8. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi oda senin görüşün ustam bunu sende bilmezsin bizde bilemeyiz hayırlısı der çalısırız ancak...
  9. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi yüreğine sağlık ustam allah razı olsun
  10. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi ikizceli ustam bu konuyla yakından ilgilendiğiniz için size minnettarım insallah 10 gün sonra son tesbitleri yaptıktan sonra iznimi alıp çalısmaya baslayacam nasıl çalısılması gerektiğinde biraz daha bilgiye ihtiyacım var yardımlarınızı beklıyorum iyiki böyle bi...
  11. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi ersan ustam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim sizlere saygım sonsuz allah razı olsun bilgileriniz sayesinde güzel bir sonuca varıcaz insallah
  12. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi giriş taşların altındamı dersin ersan ustam
  13. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi ersan ustam çok saol verdiğin bilgi çok önemli bir bilgi oldu benim için burayı kesinleştirmem için baska ne tür araştırma yapabilirim sonrasında izin alıcam fos çıkmasın kesinlestireyim
  14. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi tepenin eteğinin bir kısmı tarlaya dahil edilmiş bide burdan görün istedim koordinat görünmesi sebebiyle google earth görüntüsünü kaldırdım. harbici...[/IMG]
  15. crazymemo

    yığma tepe olabilirmi

    Cevap: yığma tepe olabilirmi
Üst Alt