Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    görsel define5

    Cevap: görsel define5 eline sağlık ustam harika görseller(alkış)
  2. N

    Görsel4

    Cevap: Görsel4 2. fotoğraf çok güzel eline sağlık ustam(alkış)
  3. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  4. N

    Elle Balık Avlarken Öldü

    Lütfen Dikkat Edelim Elle balık avlarken öldü Elle balık avlamak için Savrun gölüne giren iki kardeşten büyük olanı boğulma tehlikesi geçirince kardeşi onu kurtarmak isterken boğularak öldü...
  5. N

    Arşif bilgileri!

    Cevap: Arşif bilgileri! ustalarımız hepsi bir birinden harika xenon ustam sizde bir harikasınız(alkış);)çiçek sana:) bilgi için teşekkürler elinize sağlık:rolleyes:
  6. N

    Kitap tanıtımı

    Cevap: Kitap tanıtımı kutay ustam harikasınız(alkış);):)çiçek sana
  7. N

    manisa avşar köyünden tarih çıktı

    Cevap: manisa avşar köyünden tarih çıktı güzel haber:) kepceci rex ustadan haberdardır ki hemen jandarmaya haber vermişkoptum şaka bir tarafa helal olsun kepceciye(alkış)
  8. N

    Yaş Kesenin Başını Keserim F.S.M. Han

    Cevap: Yaş Kesenin Başını Keserim F.S.M. Han çok çok güzel bir konu:) tabii ceza - kanun falan olmadan işlenseydi iyi olurdu:D hep korkutmak iyi değilkoptum defineci avcı dağcı ağacı koruyup gözetmeliçiçek sana
  9. N

    Arılar hakkında ilginç araştırma

    Cevap: Arılar hakkında ilginç araştırma yarım kilo bal için 2milyon çiçek haaa vay be eline sağlık ustam:)
  10. N

    Vefat kuralları biliyor hepinizin hoş görüsüne sığınıyorum

    Cevap: kuralları biliyor hepinizin hoş görüsüne sığınıyorum allah c.c rahmet etsin yazacak çok şey var ama site kuralları ''İslâmiyeti ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.'' A.TÜRKEŞ
  11. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve...
  12. N

    kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-)

    Cevap: kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-) ağam iki parça göstermekle olmazprotesto lütfen diğerlerinide görelimçiçek sana
  13. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  14. N

    Definecinin Cuma Sohbeti: HAKSIZLIKLA BAŞKASININ MALINI YEMEYİN!

    Cevap: Definecinin Cuma Sohbeti: HAKSIZLIKLA BAŞKASININ MALINI YEMEYİN! allah c.c razı olsun
  15. N

    Sikke Çeşitleri Fiyatları Mardin Numizmatik

    Cevap: Sikke Çeşitleri Fiyatları Mardin Numizmatik elinize sağlık ustam(alkış)
  16. N

    Hellenistik ve Çeşitli Dönemlere Ait Görseller

    Cevap: Hellenistik ve Çeşitli Dönemlere Ait Görseller eline sağlık çok güzel görseller(alkış)
  17. N

    dikkatli olun

    Cevap: dikkatli olun valla ben olsam erinirim o kadar büyüklükteki taşı toprağa gömecem geri göstermek için çıkartacam ooo uzun iş:p hayret erinmeden nasıl yapıyorlar demekki gözleri dönmüş ahlaksızların allah c.c ıslah etsin uyarı için teşekkürler;)
  18. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  19. N

    Sikke Çeşitleri Fiyatları Numizmatik

    Cevap: Sikke Çeşitleri Fiyatları Numizmatik elinize sağlık ustam(alkış)
  20. N

    Allah’ın Hakkı Nedir?

    Cevap: Allah’ın Hakkı Nedir? elinize sağlık ustam allah c.c razı olsun
Üst Alt