Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. hutame

    doğaya bakın,insan yüzü

    Cevap: doğaya bakın,insan yüzü dohgalda olabılrı olmaya bılrıde dogal deyılse ıkı şeye bakar 1..şalaleye 2 köye eyer köye bakıyorsa oranın koruyucusudur yok şalaleye bakıyorsa orda emzar var
  2. hutame

    şüpeli noktamız

    Cevap: şüpeli noktamız acılmiş bı yer olsada gezılemsı gerekn yer bu göruntuye bı şey demek zor
  3. hutame

    tabanca isareti

    Cevap: tabanca isareti analdıgım kadarı ıle yemınlı mal bu ucleme yapılmiş..tek bır adet turbe varmı tam tepede yıgmada olru lakın tek bır adet mezar?
  4. hutame

    ayak izleri (örenkler)

    Cevap: ayak izleri (örenkler) emegıen saglık guzel paylaşım
  5. hutame

    tümülüs kesiti

    Cevap: tümülüs kesiti guzel bı örnek köy koruyucularının yaotırdıgı yer adları jakın ve boaz
  6. hutame

    kaplumbağa mı?.

    Cevap: kaplumbağa mı?. resım atmana gerek yok fıkrımı dedım..ne oldugunuda dıyım bu sunnetsız olan penis işareti..yanında ucgen olur artı dogal göruken 2 taş arasında taş cıkıntısıda, gerekenı dedım koaly gelsın
  7. hutame

    kaplumbağa mı?.

    Cevap: kaplumbağa mı?. yakınlarnda havuz gıbı ufak bı yer bbu pınarda oalbılrı varmı varsa onu ıncele bu kaya mezar alanı ldugunu lakın burdan bakncada yıgma göuktugunu der..
  8. hutame

    Horasan nasıl çözülür

    Cevap: Horasan nasıl çözülür guzle kalasıkbılgı ..horosanla bu kadar ugraş cok zor be..bıde güçlu bı pürmuz deneyın horosana yada kayaya purmuzu tutun ıyıce ısınana kadar ısındıktan soan yanınızda getırdıgınız suyu dökun catt bitti koaly gelsın
  9. hutame

    selamlar

    Cevap: selamlar a.s serın....
  10. hutame

    Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler!

    Cevap: Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler! işte buldugun yer kuyu girişlı kutsal yer ..eşkıya işi yanı
  11. hutame

    Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler!

    Cevap: Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler!
  12. hutame

    Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler!

    Cevap: Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler! oturakların ortası ıyıdır enver dene bı bakarsın altı odadır ve gırış tam ortadadır.... al bak belgede senın yerın sölemiştım gerekenı sana resıme ıyı bak yazıyı oku
  13. hutame

    Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler!

    Cevap: Selamun Aleykum!kanallı kaya.ayı pençesi?mağaradaki harfler! kuyu tarzında giriş der kutsal yermiş u ve pa nın anlamı dışardakı kesıklerde kaya der sadece..koltuk dedın 6 adet ortada masa var ıse o masanın altı oda oalbılrı odadır demıyorum olabılrı zıra bu tarzda gördum ben aynı hemde...
  14. hutame

    BoZKu®T

    Cevap: BoZKu®T saklayacak bir şeyı olmayan acık olmaktan korkmaz...
  15. hutame

    hayırlara vesile olur inşallah

    Cevap: hayırlara vesile olur inşallah hoş sefa getırdın..selamlar
  16. hutame

    Hayırlı olsun

    Cevap: Hayırlı olsun böle daha guzle oldu turuba hocam ....
  17. hutame

    kiliseler hakkında herşey

    Cevap: kiliseler hakkında herşey emegıne saglık
  18. hutame

    eski ev temelinde istavroz

    Cevap: eski ev temelinde istavroz yakşantı yerlerındekı işaretler bencede defıne ıle alakalı olmamalı..susleme manevı anlam taşır koaly gelsın
  19. hutame

    Dikdörtgen oyma

    Cevap: Dikdörtgen oyma tavukcu ve metın kardeşelr harıka yorum yapmiş ek olarak bu ıkı tepenın bırı ufak dıeyrı buyuk olmalı artı kare oymanın orda dur acık bı yanın dogu olmalı sagındakı tepe küçük solundakı buyuk olmalı buyuk olan tepede meşe agacı kucuk olanda tut agacı olalı.. metın ve...
  20. hutame

    Hayırlı olsun

    Cevap: Hayırlı olsun hocam eskı nıkını bıraktın sneı öle tnaır sevenelrın be..hoş sefa geldın ..
Üst Alt