Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. hamzadan

    kaplumbağa mı?

    Cevap: kaplumbağa mı? Teşekkür ederim Rabbim kolaylıklar ihsan etsin.Selam ile....
  2. hamzadan

    kaplumbağa mı?

    Cevap: kaplumbağa mı? Merhaba;Harbici ustama ve drapeta kardeşime çok teşekkür ederim.Vaktinizi ayırdınız.Allah cc. razı olsun.İncelemeye gittiğimde bu ve 1-2 konu daha var tekrar başınızı ağrıtırım.Hakkınızı helel edin.Selam ile...
  3. hamzadan

    kaplumbağa mı?

    Hayırlı akşamlar kardeşler,ustalar;Resimleri başka bir siteyede attım,yorumlarınızı birleştirip 15 tatilde gidip araştırmayı düşünüyorum.Yadımlarınızı esirgrmezsiniz inşallah.Allah'ın cc. selamı,selameti üstünüze, üstümüze olsun.
  4. hamzadan

    şeker hastalığı

    Cevap: şeker hastalığı Merhaba Celal kardeş; limon sarımsak karışımı damarlardaki yağları eritmek için birebir diye biliyorum.Ben her sene 1 veya 2 seans kullanırım yürüyüşüm ve nefes alışımın dahi değiştiğini hissederim (kilo 115,boy 1.70).Tarifi şöyle ; 2 litre saf limon suyuna(5 kg. limondan...
  5. hamzadan

    şeker hastalığı

    Cevap: şeker hastalığı Alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı aleyhisselatu vesselam efendimiz hiç kendiliğinden konuşmadı,konuşturulmadı.Bu altyapı doğrultusunda hadisi şerifte çörek otu ölümden başka her derde deva buyruldu.Araştırmadan fikir beyan etmeyelim.Esselamu alâ menittebeal hüda...
  6. hamzadan

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... Arkadaşlar ;Bu maddenin soğuk tabir edileni sağlıkta,sıcak füzyonu ise tehlikeli işlerde kullanılıyor.Soğuk olanı yani izotop değeri 20*20 olanı sağlıkta kullanılıyor.Bildiğim kadarı ile 1 miligramı damardan enjekte edildiğinde vücudu korkunç...
  7. hamzadan

    Bu cihaz ‘altın’ bulacak!

    Cevap: Bu cihaz ‘altın’ bulacak! HAK şerleri hayreyler,zannetme ki gayreyler,arif ânı seyreyler,görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler. İcraatı görelim beyler.
  8. hamzadan

    Kelime-i Tevhid’e Karşı Kelime-i Tesniye

    Cevap: Kelime-i Tevhid’e Karşı Kelime-i Tesniye LÂ İLAHE İLLALLAH, MUHAMMED RASULULLAH....Yaratılış senaryosunda son elçisini Hz.Muhammed (salat selam ona olsun) olarak tayin eden,O'nun hürmetine Hz.Adem aleyhisselamı affeden ALLAH TEALA HAZRETLERİNİ,yarattıkları ve yaratacakları sayısınca hamd...
  9. hamzadan

    Taştan çivili ve delikli dibek taşı

    Cevap: Taştan çivili ve delikli dibek taşı Özür dilerim resim atarken hata yaptım,yeniden düzenledim.
  10. hamzadan

    Taştan çivili ve delikli dibek taşı

    Kardeşler öncelikle merhaba Allah'ın selamı,rahmeti,bereketi üstümüze olsun.Rabbimiz ramazan-ı şerifi hidayetimize ve ibadet gayretimize vesile kılsın inşaallah. Paflagonya bölgesinde böyle bir taş bulduk.Aynı taşın deliksiz olanını da,bu taşın 1,5 km. kuzeyinde bulduk.Nasıl bir işlem...
Üst Alt