Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. tutankamon

    Kaya Mezarı

    Cevap: Kaya Mezarı metin kardeşim iki adet koltuğun buraya baktığı kesin çembere aldığım alanda dikkatli bakarsan üstteki çizgiyi altı metre mesafeden bib saat kadar inceledim kesinlikle doğal değil diyebiliyorum ayrıca çizi demeyeyim kanalın sağında ve biraz altındaki içe yaklaşık 20 cm...
  2. tutankamon

    Kaya Mezarı

    Cevap: Kaya Mezarı teşekkürler bestek ustam haklısn bölgeyle ilgili bilgilendirme yapayım bölge firik,roma.bizans ve son dönem yoğun ermemi yaşamı görmüş gerçek bakir bir bölge resimdeki kayalık oldukça devasa bir kayalık işaretli kısım batıya bakıyor 200 metre kuzey batısında başka bir devasa...
  3. tutankamon

    Kaya Mezarları Nasıl Açılır

    Cevap: Kaya Mezarları Nasıl Açılır üstat ağzına sağlık fakat konu başlığı kayamezar nasıl açılır ile ilgili bilgilendirme yok konuyla ilgili bizi biraz aydınlatırsanız seviniriz saygılar
  4. tutankamon

    ermeni mezarları

    Cevap: ermeni mezarları ermeni mezarları ile ilgili biraz detaylı bilgilendirme bekliyoruz üstat saygılar
  5. tutankamon

    Kaya Mezarı

    Cevap: Kaya mezarları arkadaşlar indirdiğim resme henüz bir değerlendirme ve yorumlarınızı alamadım
  6. tutankamon

    Kaya Mezarı

    arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  7. tutankamon

    dede mezarı girişi,türbe

    Cevap: dede mezarı girişi,türbe türbenin ne olduğunu sanırım herkez bilir türbe var türbe var ben şahsen bu türbeye dokunmak isterim
  8. tutankamon

    delikli kaya

    Cevap: delikli kaya doğal deyip kestirip atamayız bu tarza uygun doğal olmayan delikler mevcuttur dere kenarında olması detaylı arazi araştırması ile netlik kazanır
  9. tutankamon

    delikli kaya

    Cevap: delikli kaya doğal deyip kestirip atamayız bu tarza uygun doğal olmayan delikler mevcuttur dere kenarında olması detaylı arazi araştırması ile netlik kazanır
  10. tutankamon

    bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek

    Cevap: bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek ustam harika kareler yakalamışsın ellerine sağlık
  11. tutankamon

    Kayadaki yüz.................

    Cevap: Kayadaki yüz................. birbirinden güzel resimler ustam ellerine sağlık
  12. tutankamon

    Ustalar işaretlere yorumlarınızı bekliyorum.

    Cevap: Ustalar işaretlere yorumlarınızı bekliyorum. kardeşim bulunduğun bölgede çok sayıda oda mezar olduğuna inanıyorum ümidini kırmak istemem fakat bu tarz işaretlerde işçilik tahminlerimizden daha zor çıkabiliyor tarafımdan uzun yıllar verdiğim mücadelemde şu ana kadar bu tarz işaretler...
  13. tutankamon

    mihrap gibi

    Cevap: mihrap gibi üstat mihrap gibinin tam önünü 50 cm derinlikte yoklamakla birşey kaybetmezsin
  14. tutankamon

    televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş

    Cevap: televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş cantar kardeş bilgi ve paylaşımlarınız çok güzel ve aydınlatıcı saygılar
  15. tutankamon

    kaya mezarları paylaşım

    Cevap: kaya mezarları paylaşım bu harika paylaşımın için eline ayağına ve yüreğine sağlık
  16. tutankamon

    televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş

    Cevap: televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş değerli arkadaşlar konumuzla ilgili olayı bizzat bahsettiğim bölgeye yaklaşık 20 kilometre mesfede aynıtarzda yapılmış kayalığın dış yüzeyi farklı büyüklükteki taşlar sanki çakılmış gibiydi fakat televizyon büyüklüğündeki bir taşı sökerek insan...
  17. tutankamon

    televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş

    Cevap: televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş üstat siz uygun görüyorsanız sakıncası yok konumla ilgili bir ayrıtıyı açıklamanızı bekliyorum insan yapısı kayalıklar varmıdır
  18. tutankamon

    televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş

    Cevap: Kral Kaya Mezarları metin kardeşim ağzına sağlık saygısızlık yapmak istemem mesaj acemisi olduğum için konu yazmaya nereden gireceğimi bilemediğim için buradan yazdım bozkurt kardeş acemiliğime bağışla
  19. tutankamon

    televizyon büyüklüğünde bol miktarda taş

    değerli site yöneticileri ve site üyeleri beni bir konuda aydınlatabilirseniz çok memnun olurum 10 metre yüksekliğinde 100 merte kare alana oturmuş sağ ve solu yüksek tepe nin kesiştiği noktada ön ve arkası doğu batı istikameti dereye bakan araziye aykırı yapısı olan kum gibi üfelenen içinde...
  20. tutankamon

    Tümülüsler hakkında bilmedikleriniz,görmedikleriniz,detaylı

    Cevap: Höyük Nedir? bu harika paylaşımlar için teşekürler ustalar
Üst Alt