Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. K

    memleketimden kaya mezarı manzaraları(perre antik kent)

    Cevap: memleketimden kaya mezarı manzaraları(perre antik kent) nerden buluyorsunuz böye güzel resımlerı.nekadar güzel yerler.tesekkurler
  2. K

    altın bulma olasılığı yüksek arama teknikleri

    Cevap: altın bulma olasılığı yüksek arama teknikleri güzel bilgiler usta,eline sağlık.
  3. K

    bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek

    Cevap: bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek merhaba, gerçektende güzel yerler işaretler.ustam ufkumu açtınız.tesekkurler.
  4. K

    bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek

    Cevap: bakmak baktığını görebilmek baktığını değerlendirmek değerlendirebilmek merhaba, ne güzel bir örnekmiş bu,ben hiç böyle düşünmüyordum.öğrenmem gerek çok şey var.
  5. K

    delikli kaya

    Cevap: delikli kaya yorumunuz için tesekkur ederim,çevre resimlerini bölgeye gittiğimde tekrar resimliycem.saolun teşekkür ederim usta,evet burada dere var,nelere dıkkat etmeliyim tesekkur ederım usta,her yorum benım için değerli.saolun
  6. K

    delikli kaya

    Cevap: delikli kaya serhat usta yorumunuz için saolun.yerleşim yeri olarak göremedim,çevrede köyler var,burasıda dereye yakın,çay derler bizde.çaya yakınlıgı 10-15 metre.tümsek ve çöküntü gözlemi yapmak zor olur burda dere geniş.burasıda bahçe içersinde.
  7. K

    delikli kaya

    Cevap: delikli kaya yorumunuz için tesekkur ederım,farklı yorumlarda almak ısterım.tesekkurler.
  8. K

    delikli kaya

    merhaba, tüm foruma selamlar,bu işaret doğalmıdır ?
  9. K

    Eşkiya Tarihi.

    Cevap: Eşkiya Tarihi. slm teşekkürler,güzel konu.
  10. K

    Tüm yönleriyle definecilik

    Cevap: Tüm yönleriyle definecilik slm, bilgi için teşekkürler.
Üst Alt