Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. tebesum

    Oyma Aslan Resmi

    bu resim hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  2. tebesum

    Açılmış kaya kapağı

    Cevap: Açılmış kaya kapağı öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Burası yeni açoldı yani yeni keşfedildi. Önceki medeniyetlere ait. Yeri sarp ve kış olduğu için çıkamadım karlar eridiğinde tekrar yakından çekerim
  3. tebesum

    Kilise resmi

    Cevap: Kilise resmi ana giriş kapısı duvarı duruyor
  4. tebesum

    Açılmış kaya kapağı

    Slm arkadaşlar bu resim hakkında değerli fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum Bu açılan kapak tarihi ipek yolunun üstünde dik yamaçta, yolun altında da çay geçiyor. Batıya bakıyor [/IMG]
  5. tebesum

    Kilise resmi

    Cevap: Kilise resmi öncelikle değerli görüşlerinizi için teşekkür ederim. Çevresinde tarihi taş evler vardı ve o evlerin birinde metal bulunmuştu
  6. tebesum

    Kilise resmi

    Selam Forumdaşlar bu resim hakkında değerli fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Orta kemerler yıkılmış [/IMG]
  7. tebesum

    taş üzerinde kabartma işaretler

    [/IMG] [/IMG] gerçi yorum yapılacağını sanmıyorum ama yinede yorumlarsanız memnun olurum
  8. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler slm bu yörede buna benzer evler var eğer imknım olursa evin içini çekerim ayrıca burası köy değil şehir merkezi
  9. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler evet usta giriş kapısı doğuya bakıyor
  10. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler ocaklık var
  11. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler işaretin olduğu kısım tam güney kısmı bu evin bahçesi yok eski ermeni evi 3 katlı 140 yıllık bina
  12. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler işte resim
  13. tebesum

    ev taşında işaretler

    Cevap: ev taşında işaretler
  14. tebesum

    ev taşında işaretler

    selam arkadaşlar bu resim hakkında değerli fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  15. tebesum

    Ev üstünde kabartma yılan ve oyma

    Cevap: Ev üstünde kabartma yılan ve oyma evet aynen çizdiğin yerde iki yılan kabartması ve oyma resmi var
  16. tebesum

    Ev üstünde kabartma yılan ve oyma

    Cevap: Ev üstünde kabartma yılan ve oyma Allah razı olsun Allah sizinde emeklerinizi boşa çıkarmasın herşeyden önemlisi Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
  17. tebesum

    Ev üstünde kabartma yılan ve oyma

    Selam Arkadaşlar bu resimde yer alan işaretler hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  18. tebesum

    altın bulma olasılığı yüksek arama teknikleri

    Cevap: altın bulma olasılığı yüksek arama teknikleri bilgiler için teşekkürler
  19. tebesum

    oyma aslan şekili

    Cevap: oyma aslan şekili ikisi aynı yerde ve aynı zamanda bulunmadığından
Üst Alt