Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ufuk14

    görsel güzel işaretler.

    Cevap: görsel güzel işaretler. bilgilendirmen için teşekkürler ustam. 3 de türkiye ama neresi tam olarak bilmiyorum.
  2. ufuk14

    görsel kuyu acılmış

    Cevap: görsel kuyu acılmış sizler sag olun.
  3. ufuk14

    50 milyon dolarlık heykel

    Cevap: 50 milyon dolarlık heykel yapan usta ve yaptıran, amacı .bunlar cok önemlidir.
  4. ufuk14

    görsel güzel işaretler.

    Cevap: görsel güzel işaretler. hepinize teşekkürler ustalarım. nerde oldugunu bilmiyorum. fenerli ustam elimizde maselesef bu var
  5. ufuk14

    50 milyon dolarlık heykel

    Cevap: 50 milyon dolarlık heykel yurd dışında bi müzayedede satılan fiyatı.
  6. ufuk14

    50 milyon dolarlık heykel

    illaki altın olması gerekmez..
  7. ufuk14

    görsel kuyu acılmış

    hani hep derler ya kuyuda duvarda odaya geçiş veya kasa diye...
  8. ufuk14

    Definecinin Kur'an İle Hayatını Anlamlandırması

    Cevap: Definecinin Kur'an İle Hayatını Anlamlandırması cok cok teşekkürler.
  9. ufuk14

    şelaledeki güzellik

    Cevap: şelaledeki güzellik emegine saglık teşekkürler üstad.yılanda güzelmiş.
  10. ufuk14

    olimpus tanrıları genel bilgi

    Cevap: olimpus tanrıları genel bilgi
  11. ufuk14

    olimpus tanrıları genel bilgi

    Cevap: olimpus tanrıları genel bilgi
  12. ufuk14

    Atina Ulusal Arkeoloji Müzesinden Görseller

    Cevap: Atina Ulusal Arkeoloji Müzesinden Görseller paylaşım için teşekkürler. ellerde altın bizde taş ve toprak.birazda odun. bizim altınla nerde?.......
Üst Alt