Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. akrep06

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) s.a kukır usta o kadar ugraştım bir resim attım ama nereye gitdi bilmiyorum sen bulursan sana zahmet düzeltiver saygılarımla
  2. akrep06

    akrep06 usta ya..

    Cevap: akrep06 usta ya.. s.a kukır ustama vede asi avcı ustama vede sitedeki tüm arkadaşlara saygılarımla
  3. akrep06

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) s.a bence burası giriş gibime geliyor alt taraf topraga kadar görmemiz mümkünmü saygılar
  4. akrep06

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) s.a zannedersem giriş orayı altına dogru resimleyip çeksen diyorum yalınız topragıda görelim saygılar
  5. akrep06

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) s.a usta çizim yapamıyorum kusura bakma ama sondan üçüncü resimin alt sol köşe alt tarafı kasamı yoksa girişmi birde kaplumbaların her hangi bir ayagı varmı saygılarla
  6. akrep06

    görsel amaçlı

    Cevap: görsel amaçlı s.a tatlarlı ustaya güven gerisini merak etme açıklamaları bence mükkemel ötesi saygılar
  7. akrep06

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri s.a tatlarlı vede sarpedon ustaya teşekkür eder bizi daha degişik konularla aydınlatması dilegiyle çalışmaların da başarılar dileriz
  8. akrep06

    bu görseli paylaşmamak ayıptır:D

    Cevap: bu görseli paylaşmamak ayıptır:D s.a gerçekten harika gözden kaçanı tatlarlıusta yakalamış emeginize vede yüreginize saglık
  9. akrep06

    Rölyefli kaya mezarı

    Cevap: Rölyefli kaya mezarı s.a burada açılmadık daha düzüneler var
  10. akrep06

    Rölyefli kaya mezarı

    Cevap: Rölyefli kaya mezarı s.a arkadaş böyle güzel bir yer görüpte evde yatılırmı amacım zenginlik degil sadece görsellik gerçekten harika usta eline vede yüregine saglık gitmeden bize de bu güzelligi yaşattın sagolasın
  11. akrep06

    Aslan(paylaşım amaçlı)

    Cevap: Aslan(paylaşım amaçlı) s.a emegine saglık usta
  12. akrep06

    nevşehir göreme

    Cevap: nevşehir göreme s.a gerçekten harika eline saglık saygılarla
  13. akrep06

    çeşitli işaretler...görsel

    Cevap: çeşitli işaretler...görsel s.a paylaşım için sagolasın ustam
  14. akrep06

    Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!!

    Cevap: Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!! s.a birinci resimde oda olma olasılıgı çok yüksek hemde iki oda saygılarımla bu benim tahminim
  15. akrep06

    Acil yardımlarınızı bekliyorum...

    Cevap: Acil yardımlarınızı bekliyorum... s.a asi avcı arkadaşım noktayı koymuş yalnız fotagrafı biraz geriden ve güzel çekersen nokta atışı olur gibime geliyor
  16. akrep06

    açılmış kaya mezarı örnek

    Cevap: açılmış kaya mezarı örnek s.a paylaşım için teşekkürler
  17. akrep06

    açılmış kaya mezarı örnek

    Cevap: açılmış kaya mezarı örnek s.a halen açılmamış kaya mezarın var ayrıca tümülüs harika
  18. akrep06

    güzel büyük oyma işcilik güzel

    Cevap: güzel büyük oyma işcilik güzel s.a arkadaşım hakim tepede kayalık varmı
  19. akrep06

    yan yana 2 koltuk

    Cevap: yan yana 2 koltuk s.a arkadaşım 3.resimde iki koltugun arasında boşluk ara derim kaçak kazıya hayır diyorum saygılar
  20. akrep06

    derede kare ve yuvarlak oymalar

    Cevap: derede kare ve yuvarlak oymalar s.a asi usta güzel yerler işaretlemiş bence
Üst Alt