Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Sarpedon

    Ikinci bölge resimleri

    Cevap: Ikinci bölge resimleri Şimdi şöyle bir soru yönelteyim. Kuruyan şelale bu oyulmuş kayayı kamuflemi ediyormuş zamanında?
  2. Sarpedon

    bu belgeyi bilen varmı

    Cevap: bu belgeyi bilen varmı Ben inceledim ama ama kafama takılan şu. Bunlar zaten bilinen görülen semboller. İçerisindeki bazı semboller uzakdoğuda hala kullanılmakta. Bol haç sembolü var. Belgelerde açıklayıcı bilgilerde olur. Haritamı! İp ucumu? Ne için olduğunu bilmeden yorumda zor oluyor...
  3. Sarpedon

    Ikinci bölge resimleri

    Cevap: Ikinci bölge resimleri Haydaaa bu çok ilginç işte. Birileri o ana kayadan kalıp keser giibi parça almış. Orda var bir şeyler.
  4. Sarpedon

    oturtarak gömme

    Cevap: oturtarak gömme Eski çağ uygarlığı Hititlerde bu tür gömme geleneğine sahipti.
  5. Sarpedon

    FIL KAFAS1 yard1ma ihtiyacim var.

    Cevap: FIL KAFAS1 yard1ma ihtiyacim var. Anadoluda filin ne işi var. Tamam biri fil i yapmış. Peki orda yatan acaba antik çağda acaba fiden haberdarmıydı. Ben fil göremedim. Ama başka şeyler var o başka.
  6. Sarpedon

    Vazo

    Cevap: Vazo Meblağlara gelince, milyonlar havada uçmuş. Bende uçmak istiyomda kanatlarım yok. Her neyse biri ya sizi işletiyor, yada siz bizi. Umarım anlamışsınızdır.
  7. Sarpedon

    Vazo

    Ben konuyu geç okuduğum için kapanmış. Vazo diye adlandırdığı obje amphora dır. Amphoralarda tahıl ve şarap depolanırdı. Boyutu nedir göremiyorum ama, gösterdiğniz obje 2013 yapımı son modellerden. Arkaik dediğiniz döneme uymuyor. Arkaik dediğiniz çağı önce bi okuyun. Hellenistik sanatın ne...
  8. Sarpedon

    Ustalarım Kartma Yüzmü ?

    Cevap: Ustalarım Kartma Yüzmü ? Gayet doğal.
  9. Sarpedon

    Yığma mezar

    Cevap: Yığma mezar Güzel. Saolasın
  10. Sarpedon

    dağdaki heykel..

    Cevap: dağdaki heykel.. Ilginç değilmi.
  11. Sarpedon

    mezar taşı mı

    Cevap: mezar taşı mı Taslara bakarken pat bir delikanli. :-)
  12. Sarpedon

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Arkadaslar nedir bu civciv meselesi. Ben grek ve roma mitolojerinde boyle bir seyin oldugunu bilmiyorum. Nedir, neyi anlatiyor. Tarihsel olarak bu civcivler nedir. Biraz aydinlanalim.
  13. Sarpedon

    görsel define3 altın sandıklar

    Cevap: görsel define3 altın sandıklar Satmayip icinde yatman varken.
  14. Sarpedon

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Hocam bu tavuklardan is cikarmi?
  15. Sarpedon

    Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir

    Cevap: Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir Muzedekiler demekki bunum cinsiyetini cozememisler. Helal olsun valla.
  16. Sarpedon

    Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir

    Cevap: Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir Aga kardesim, heykelcik greko romen tabir edilen replika tasarimi. Guzel bir sanatsal isciligi var. Ama heykelcik bir erkek, kleopatra nasil oluyor onu anliyamadim
  17. Sarpedon

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı Birde kostebek42 olucakti
  18. Sarpedon

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı Kostebek bizim koste ekmi acaba.-)
  19. Sarpedon

    Roma'nın Hristiyanlığı Kabulü

    Cevap: Roma'nın Hristiyanlığı Kabulü Hrıstıyanlığın besiği anadoludur. Tesekkurler hocam
  20. Sarpedon

    Sahte sikke nasil anlasilir.

    Arkadaslar gunumuz numizmatigin aktuel konularindan biride sahte sikkelerin piyasada dolasmasi. Bundan dolayida forumda bu konuda herkesin katilop fikrini beyan etmesi, iste sahte sikke nasil anlasilir. Bısmıllah deyip baslayalım. Sahte sikke nasıl anlaşılır. Yanı copy paste yapmadan...
Üst Alt