Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    Peloid Terapi Nedir?

    Cevap: Peloid Terapi Nedir? ellerine sağlık:rolleyes:
  2. N

    Definemekani.com'un Sayesinde

    Cevap: Definemekani.com'un Sayesinde diğer arkadaşlardan cevap alalım:D
  3. N

    örnekler

    Cevap: örnekler elinize sağlık:rolleyes:
  4. N

    paylaşım amaçlı(görsel)

    Cevap: paylaşım amaçlı(görsel) elinize sağlık siz ustalarımın hakkı ödenmez;)
  5. N

    Definemekani.com'un Sayesinde

    Cevap: Definemekani.com'un Sayesinde arkadaşlar birde bu kıyafeti kendi üstünüzde düşünerek gülün bakalım:Dben şimdi beytanya ve aliveli44 ustamı düşünüyorum:)aman aman :Dbaleyi bırak insandan sovursun valla:Dsilah?:D düşündünüzmü ustalarım:confused: kendi üstünüzde:Dgüldünüzmü:confused...
  6. N

    Hz Hızır

    Cevap: Hz Hızır Allah razı olsun
  7. N

    gümüşhane Karaca Mağarası

    Cevap: gümüşhane Karaca Mağarası eline sağlık:rolleyes:
  8. N

    kayseri Kapuzbaşı Şelalesi

    Cevap: kayseri Kapuzbaşı Şelalesi eline sağlık:rolleyes:
  9. N

    Ermeni mitolojisi

    Cevap: Ermeni mitolojisi eline sağlık:rolleyes:
  10. N

    Definemekani.com'un Sayesinde

    Cevap: Definemekani.com'un Sayesinde a.s. şimdi ustam yan oturalım düz konuşalım Allah var çok yakışmış değil mi:D
  11. N

    Günpınar Şelalesi malatya

    Cevap: Günpınar Şelalesi malatya elinize sağlık:rolleyes:
  12. N

    Bereketli bir avdı

    Cevap: Bereketli bir avdı elinize sağlık:rolleyes: -Bg9vt_z0l4
  13. N

    Bu işaret nedir

    Cevap: Bu işaret nedir elinize sağlık:rolleyes:
  14. N

    1900 Yıllık Tevrat'ı Satarken Yakalandılar

    Cevap: 1900 Yıllık Tevrat'ı Satarken Yakalandılar haber için teşekkürler:rolleyes:
  15. N

    Definemekani.com'un Sayesinde

    Cevap: Definemekani.com'un Sayesinde ustam iyi çıkmam demiştim:( bi beklemedin elimi yüzümü yıkıyayım:Dbu balerin kıyafetini tüm definemekanı.com'da bulunan arkadaşlara tavsiye ederim:Dçok rahat çalışma olanağı sağlıyor:D :Dçok güzel espiri olmuş:Deline sağlık:D
  16. N

    ön cam buzlanması çözümü soğuk havada

    Cevap: ön cam buzlanması çözümü soğuk havada kaçak ustam faydalı bir konu açmışsınız teşekkürler bu arada beytanya eksik yazmış aliveli ustanın arabanın etrafına sardığı don lastiğini sürekli çocuklar çalıyordu:D
  17. N

    vayyy helal sizlere

    Cevap: vayyy helal sizlere elinize sağlık:rolleyes:
Üst Alt