Alan tarama cihazlarının gerçekleri- 100% define nasıl bulunur - | Define işaretleri ve anlamları

Alan tarama cihazlarının gerçekleri- 100% define nasıl bulunur -

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Emeğine sağlık abi. Öncelikle paylaşımın için sağolasın ALLAH razı olsun abi. Ben şahsen sonuna kadar dinledim. Hayran kaldım. Bu denli açık sözlülükle kendi malını dahi ezerek işin arkaplanını anlatması takdire şayandır. Birkaç yıldır herkese cihaz ve çubuklardaki bazı şeyleri üstü kapalı anlatmaya çalıştım. Bazı işaretlerin öyle he şu 10 cm geldi aynısını bi daha buldun oda on cm geldi demekki ikiside aynı ölçüde demememiz gerektiğini anlattım ama ne kadar önemsendi ne kadar kalıcı oldu bilmiyorum. Bildiğim birşey varsa eğer elinizde geçmişe dair bir tablet harita veya belge yoksa sizi zengin edecek tek şey bitki örtüsü ve toprak katmanlarıdır. Bunu zamanla çok çok daha iyi anlayacaksınız.
Bir diğer konu Hz. Adem öncesi başka toplulukların olduğuna da inanmak, bunlarında bugünün teknolojik zekasından daha ileri zekaya ve fiziki güce sahip olduklarına inanmak gerekir. Sonrasında Anunnaki, Sümer, Guti, Babil tarihine hakim olunmalı ki başka bir ihtiyacınız olmasın. Selametle kalın İnş’ALLAH.

Kader25

Hedef Roma
Admin
Baştan sona dikkatlice dinledim.
Konuştuğu sözlere %98 katildigimi ifade etmek isterim.

Kendisini tanımıyorum
Sitesini ve cihazını sistemini ilk kez duydum.

Çok doğru ve çok önemli şeylere dokundu. Bizim yıllardır yakın cevremizle konuştuğumuz hususlar bunlar.
Gelin kayasi - pagan konusunda dün yazdığım geniş bir yorumda bunların bir kısmına da deginmiştim.

Ekseriyet kendi sistemini benimser diğerlerini de kısmen reddetmiş olur.
Amma bu böyle olmuyor. Herkesin sistemindeki doğruları tespit etmek işin püf noktası. Bir sistemin tamamının yanlış olması imkansızdır.

Define işi yapanların elinde ciddi olarak sadece pagan dönemi kaldı. Dün belirttiğim gibi yerini tespit etmek kolay malını almak çok zordur. Zorluğu da mevzuat kaynaklıdır. Eskavatör 5-6 gün mesai yapması lazım. Yaptirmiyorlar.
En kısa zamanda devletimiz bu işi kendi yapmalıdır. Kendi ekiplerini kurmalı gerekirse bizlerden de destek almalıdır. Yerin altında ne varsa çıkarılmalıdır. Dünya şu an.kaos dönemine girmiştir. Savaşlar kaçınılmazdır. Savaşmak ise paraya bağlıdir, ekonomik güç ister. Sesimizi, sozumuzu duyan vardır, gereği yapılmalıdır. Çakal tayfası ile bu işler olmaz.

Bazan çenemiz durmuyor burada en az 5 ton mal olur diyoruz. İnanan var inanmayanlar çoğunlukta. Bundan 10-15 sene önce duyduğumda bende inanmıyordum. Şimdi deseler burada 25 ton mal var ( 1tır ) bana garip gelmiyor. Vardır, var.

Omer bey haklı.
Devletimiz en kısa zamanda mevzuatı duzeltmelidir. Dünya döndüğü müddetçe definecilik olacak.
Memleketin yarısı bu işler uğraşıyor.
Yaşar Buyukanit vardı Genelkurmay Başkanlığı yapmıştı. Ermenekli bir amca ile tanıştığımda o yarbayken beraber kazma salladiklari Ermenekdeki yerleri de bana göstermişti beraber dolastigimizda.
Zevkli ve adrenali yüksek bir sektör.
Hobisi bile çok keyifli.
Menkibeleri bile avcıların atış hikayelerinden daha tatlı. 😁 😁 😁

Dedektif

Vip Üye
Çok eskiden,abim sebebiyle birkaç şey araştırırken bi sitede tanıdığım a.vecdi çoban diye bi usta vardı..dedektör düşmanı,mıcır dostu,mezar çiçeklerini tanıtırdı, aklıma o geldi..
araziyi,toprağı okumak,bitkiyle konuşmak candır 👍
Paylaşım için teşekkür ederim

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ne hikmetse bu tür işlere soyunan firma veya kişiler hiç para kazanmaz, çoğunlukla zararına iş yapar. Aslında bu tür işlere ihtiyaçları da yoktur da sırf vatandaşa hizmet olsun diye böyle bir işe girişmişlerdir. Teknolojler, hep diğerlerinden 20 yıl ileridedir ama hedef kitleleri hep definecilerdir. Milyon dolarlara satılabilecek icatları yaparlar ama defineciler dışında bu icatları alacak müşterileri yoktur. Mesela depremde yeraltını görebilecek bir şey icat etmezler.
Sistemin adı uydu görüntüleme, yaptığını söyledikleri sonar cihazının çalışması. Çalışmalarına bir şey diyemem ama 20 yıllık teknoloji farkını anlayamadım :) sonarla yıllardır denizde batıkları tespit ediyorlar. Yarasalar ise milyonlarca yıldır kullanıyor bu sistemi :)

Ekleme : sitesine baktığımda yazıları okurken yazmaya tekrar etmeye utandığım bir kelimeyi satır arasına sıkıştırdıklarını gördüm. Fikrim negatif yönde pekişti.

Son düzenleme:

Kader25

Hedef Roma
Admin
Ne hikmetse bu tür işlere soyunan firma veya kişiler hiç para kazanmaz, çoğunlukla zararına iş yapar. Aslında bu tür işlere ihtiyaçları da yoktur da sırf vatandaşa hizmet olsun diye böyle bir işe girişmişlerdir. Teknolojler, hep diğerlerinden 20 yıl ileridedir ama hedef kitleleri hep definecilerdir. Milyon dolarlara satılabilecek icatları yaparlar ama defineciler dışında bu icatları alacak müşterileri yoktur. Mesela depremde yeraltını görebilecek bir şey icat etmezler.
Sistemin adı uydu görüntüleme, yaptığını söyledikleri sonar cihazının çalışması. Çalışmalarına bir şey diyemem ama 20 yıllık teknoloji farkını anlayamadım :) sonarla yıllardır denizde batıkları tespit ediyorlar. Yarasalar ise milyonlarca yıldır kullanıyor bu sistemi :)

Ekleme : sitesine baktığımda yazıları okurken yazmaya tekrar etmeye utandığım bir kelimeyi satır arasına sıkıştırdıklarını gördüm. Fikrim negatif yönde pekişti.
Şair doğrusunu söylemiş abi:
Ben yorum yazarken özellikle belirtirim;
"Sözlerine katiliyorum" derim
"Amet Beye katiliyorum" demem.
Çünkü;
Ayinesi iştir kişinin
Lafa bakılmaz.

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Baştan sona dikkatlice dinledim.
Konuştuğu sözlere %98 katildigimi ifade etmek isterim.

Kendisini tanımıyorum
Sitesini ve cihazını sistemini ilk kez duydum.

Çok doğru ve çok önemli şeylere dokundu. Bizim yıllardır yakın cevremizle konuştuğumuz hususlar bunlar.
Gelin kayasi - pagan konusunda dün yazdığım geniş bir yorumda bunların bir kısmına da deginmiştim.

Ekseriyet kendi sistemini benimser diğerlerini de kısmen reddetmiş olur.
Amma bu böyle olmuyor. Herkesin sistemindeki doğruları tespit etmek işin püf noktası. Bir sistemin tamamının yanlış olması imkansızdır.

Define işi yapanların elinde ciddi olarak sadece pagan dönemi kaldı. Dün belirttiğim gibi yerini tespit etmek kolay malını almak çok zordur. Zorluğu da mevzuat kaynaklıdır. Eskavatör 5-6 gün mesai yapması lazım. Yaptirmiyorlar.
En kısa zamanda devletimiz bu işi kendi yapmalıdır. Kendi ekiplerini kurmalı gerekirse bizlerden de destek almalıdır. Yerin altında ne varsa çıkarılmalıdır. Dünya şu an.kaos dönemine girmiştir. Savaşlar kaçınılmazdır. Savaşmak ise paraya bağlıdir, ekonomik güç ister. Sesimizi, sozumuzu duyan vardır, gereği yapılmalıdır. Çakal tayfası ile bu işler olmaz.

Bazan çenemiz durmuyor burada en az 5 ton mal olur diyoruz. İnanan var inanmayanlar çoğunlukta. Bundan 10-15 sene önce duyduğumda bende inanmıyordum. Şimdi deseler burada 25 ton mal var ( 1tır ) bana garip gelmiyor. Vardır, var.

Omer bey haklı.
Devletimiz en kısa zamanda mevzuatı duzeltmelidir. Dünya döndüğü müddetçe definecilik olacak.
Memleketin yarısı bu işler uğraşıyor.
Yaşar Buyukanit vardı Genelkurmay Başkanlığı yapmıştı. Ermenekli bir amca ile tanıştığımda o yarbayken beraber kazma salladiklari Ermenekdeki yerleri de bana göstermişti beraber dolastigimizda.
Zevkli ve adrenali yüksek bir sektör.
Hobisi bile çok keyifli.
Menkibeleri bile avcıların atış hikayelerinden daha tatlı. 😁 😁 😁
Roni kardeşim ahiretliğim banada bu videoyu attı lakin yoğunluktan dinleme fırsatı bulamadım. Dinleyince müspet menfi görüşlerimi belirticem bende. @Kader25 abim şuan adlarına devlet diyenler de gerçekten devletde bu işleri yapıyor. Öyle bir iki odalik sıradan yerleri de değil. Diğer devletlerden birkaç aile ve isim de Devletle anlaşmalari gereği bu işleri ileri seviye de yapıyorlar. Genel kurmay Ekibi ( Öz Devlet ) Vatanın gerçek sahiplerinin işareti ile bu işlere girdiler. Elbette biraz geç olduğunu düşünüyorum. %60 savunma sanayi ve Mehmetçik vakfı gibi kurumlara aktarıyorlar. %40 yer sahibi ve aracılar alıyorlar. Lakin bunun da bir takım şartları var, Ben yüzeysel yazıyorum kolay gibi gelebilir ama kolay değil. 🙂 Neyse velhasıli kelam herşeyin böyle umumi ortamlarda açık seçik yazılması doğru olmadığı için 40 düşünüp bir yazarak konuya bir nebze açıklık getirmek istedim. Bu işlerde heleki büyük işlerde doğru adrese ulaşılmadığı müddetçe sonunun hüsran olması %100 kaçınılmaz... Allah tüm ustalarımızı ve kardeşlerimi umduklarina nail eylesin, ve korktuklarından beri eylesin....Amin.....

_Trakyalı_

Vip Üye
Pazarlama ve Satış teknikleri konusunda kendine ve sektöre özel strateji geliştirmiş birine benziyor. Umut arayan dogaseverlerin saflığını kullanan, tatlı su kurnazindan başka biri değil.

Söylediklerinin hiçbirine, hatta ve hatta hicbir kelimesine bile katılmıyorum.
Tek tekcileri, değersiz nesneler bulan keserciler yaptı. 4 parmak derinlikte uğraşsınlar falan demek istedi.

Pulse cihaz kullananlara sadece paraşüt baslikla kullansınlar diye 3-4 kere telkinde bulundu.

Pagan harici işlerle uğraşanlar, 500-1000 bilemedin on bin dolar kazanabilirler deyip yine matematiksel aşağiladi.

8 tane ekibim var harıl harıl çalışıyorlar dedi.
Yer isteyene yer veririm diye açıkça ilan etti.

4 parmaktan değersiz nesneleri kovalayan o tektekcilerin neler başardığını hic bilmiyor. Zaten aklı da kesmez.

Pulse cihazların,sadece büyük başlık ile ne derinliklerden neleri söktüğünü de hiç bilmiyor.

Sadece pulluğa takılan kapak taşının altından bile çıkanların kıymetini ne duymuş ne görmüş.

*** Yani beyefendiye göre yapılması gereken tek iş, 13-15-(bekçi)30-40-50 metre derinliklerdeki işler kalmış. Neden böyle bir intiba vermek istiyor diye insanın kendisine sorması lâzım?

Sırt çantasını alıp araziye çıkıp depar atan ile masada oturup ekip yönetip yönlendiriyorum diyenler arasında ciddi bir fark görüyorum.

Onların dedikleri işlerden arazide 1 tane varsa, diğer işlerden arazide 1000 tane var.
Onların buldugunun değeri 1 ise, diğer işlerin kıymeti de 1000 diyorum.

Çıkar üzerine kurulu her düzen, şekil A da ki sadece saçmalar..

Bu aralar milletin kafasına başka şeyleri yerleştirmeye çalışıyorlar ama bakalım hayrolsun.

Üst Alt