ayna mı yoksa güneşmi

acemi99

Kullanıcı
Cevap: ayna mı yoksa güneşmi

ya çıkarma olasılığı olsaydı benim yaşım 23 ben bu komuyuşimdi aklediyorsam o kadar akrabam vardı köyde onlar bırakmazdı tek işaret o değil size sormadığım kuş resmi 8 tane kuyu tepe de kayaya oyulmuş soku taşı bilenler 6 oda var diyor benim köyüm baraj altında kaldı merağım o neyin nesidir doğru söylemek gerekirse malatya da define hastalığı olan çok abilerim benim demek istediğim o ney çünki tek size sormadım her kez bir yorum yaptı kimisi ayna dedi kimisi güneş kimisi yarım güneş kimisi yuvarlak oyma ben de sadecebu şekil neyin nesi bu zaten 1 aya kalmaz oralar su altında kalacak baraj yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum abilerim

acemi99

Kullanıcı

mağara yok akarsu vardı köy yerleşimi dağın yamacınaa kurulu uzak resimin alakası yok demişsiniz olnı o amacım doğru bilgi almak yanlışı söyleyip yanlış bilgileri alma gibi bir niyetim yok abilerim

KOMAGENE

Kullanıcı

o zaman madem etrafta tarihe dair birşeyler var ben fikrimi söyleyeyim verilen birinci resim asla ama asla güneş yada yarım güneşe benzemiyor yardımcı işaretde yok o halde iki şık kaliyor 1.si o oyulmuş kaya içinde kabartma insan resmi ve zamanla kırılmış çünkü güneş diye yorumladığımız kısmın taşı ile anakaya aynı renk olsa bile farklı görünüyor şişen bir kaya gibi 2.si de oraya oyuk yapılıp sonradan kayanın taşını ufaltıp çimento yapıp kapatmışlardır her ne olursa olsun kaçak kazı işine kesinlikle ama kesinlikle girmeyınız özel mulkiyet olduğu için hazine malıda olabilir orası sit alanı olmadığından yasal kazı yapma imkanın var

Üst Alt