NOVANDA ustam ve diğer değerli ustalarım yorumlar için sağolun  havaların yağışlı olması sebebiyle gidemedim  gidince ayrıntılı fotolarım  taşı bana binek taşı dediler ama sanırım eğere daha çok benziyor  Domuza da benziyor bilemiyorum   burada olay  ve arazi eğer tarifine yakın geldi bana  ama biraz ölçülerde farklılıklar var gibi  şöyle ki yaş tam doğu değil sanıyorum ,ustanın dediği gibi  biraz güneye dönük sanırım su gözesinden mesafe olarak emin değilim,yakınında bilmediğim göze yoksa güney tarafında en az 500m mesafesi vardır hemen sol tarafından  ipek yolu  dereye  patika veriyor dere 750m civarı önünde kalıyor.Aklıma gelmişken orada tarladan çıkan  göze suyun  bir yapıtı olduğu ve yanında merdiven  misali bir yapıt  olduğu da söyleniyor,Sağ ön tarafında çok büyük  bir karaağaç türü bir ağaç da mevcut Bu eğer se  kolay paraları nerelerde olur.Ersan ustanın dediği  türden iki veye üç girişi olan bir oda  tesbit edebildik lakin boşmu  emin değiliz Bizler  daha kolayını arıyoruz az olsun bizim olsun