özel amaçla kastınız nedir tam olarak.daire içindeki özel amaçla yapılmış haç video kötu anda bitmiş hemen video çektiğin yerde basamaklar varsa kutsama tören alanıdır bu gözler nereye bakıyorsa mezat oradadır ve değerlidir .*TÖVBE*Ekli dosyayı görüntüle 47974
Burda 2 hac var ,Soldaki Haç Daire icine alinmış bir haçdır,Merhaba define mekanı ailesi
bu elimdeki işaretlerin anlamı tam olarak nedir az çok biliyorum ama yine emin olmak istedim giriş vs yönü nedir bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 47970
Üstad eğer giriş oradaysa yapayım öyle bir şeyGirisin ustune klubeyi yapip usulca tunelemi girdin?![]()
İlginiz için teşekkür ederim lakin haçları ben de görüp inceledin ne anlama geliyor yorumlanışı nedir onun için siz kıymetli forum arkadaşlarıma soruyorum.Burda 2 hac var ,Soldaki Haç Daire icine alinmış bir haçdır,
Çok iyi incemek gerekir , kimse Öyle hadi şura giriş diyemez , Sen bunu daha önceki zamanlarda görmüş incelemişsin ama biz yeni görüyoruz, ve hatta su ana kadar kimsede ileri derecede incelemis degil, Belki daha ayrintili resimler gerekebilir,O bakimdan Sabırlı olmakda fayda vardır, Sitede bunuda degerlendirebilecek koc yigitler var ,İlginiz için teşekkür ederim lakin haçları ben de görüp inceledin ne anlama geliyor yorumlanışı nedir onun için siz kıymetli forum arkadaşlarıma soruyorum.