Bu hac işaretlerinin anlamı nedir ? | Define işaretleri ve anlamları

Bu hac işaretlerinin anlamı nedir ?

defineci123

Kullanıcı
Merhaba define mekanı ailesi
bu elimdeki işaretlerin anlamı tam olarak nedir az çok biliyorum ama yine emin olmak istedim giriş vs yönü nedir bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.1761602151988.jpeg

Kader25

Hedef Roma
Admin
Ya mezarı ifade ediyor
Ya yakında kilise var diyor
Ya da alan koruması/kutsanması için yapılmış.

İşaret çevresi ile kıymetlidir.
Çevre fotoları olmadan net konuşmak mümkün değil.

TimuR964

Super Moderatör
daire içindeki özel amaçla yapılmış haç video kötu anda bitmiş hemen video çektiğin yerde basamaklar varsa kutsama tören alanıdır bu gözler nereye bakıyorsa mezat oradadır ve değerlidir .*TÖVBE*1761646164885.jpeg

defineci123

Kullanıcı
daire içindeki özel amaçla yapılmış haç video kötu anda bitmiş hemen video çektiğin yerde basamaklar varsa kutsama tören alanıdır bu gözler nereye bakıyorsa mezat oradadır ve değerlidir .*TÖVBE*Ekli dosyayı görüntüle 47974
özel amaçla kastınız nedir tam olarak.

Yüklediğim videolarda karşı dağda gözüküyor. o alanda.

1-
2-

balkaya34

Vip Üye
İlginiz için teşekkür ederim lakin haçları ben de görüp inceledin ne anlama geliyor yorumlanışı nedir onun için siz kıymetli forum arkadaşlarıma soruyorum.
Çok iyi incemek gerekir , kimse Öyle hadi şura giriş diyemez , Sen bunu daha önceki zamanlarda görmüş incelemişsin ama biz yeni görüyoruz, ve hatta su ana kadar kimsede ileri derecede incelemis degil, Belki daha ayrintili resimler gerekebilir,O bakimdan Sabırlı olmakda fayda vardır, Sitede bunuda degerlendirebilecek koc yigitler var ,

Üst Alt