Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

enver

Kullanıcı
Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

Aleykum Selam fakir--baba usta!Yaptığınız yorumlarınızdan dolayı çok teşekür ederim!biliyorum işim zor ama ufak bir şeyler yakalayabilirsek ne mutlu bize.evet dediğiniz gibi arkadaşlar burda hem dere var hemde eski dar olan yol var.zaten dere dediğim yer dğer konuda olan ağaçların olduğu yerdir.ağaçlar zaten ayağın olduğu tepenin hemen altında durmaktalar.yaklaşık 150mt mesafe.dikatli bir şekilde bakacağım ve resimleyeceğim her dediğiniz yeri.ALLAH RAZI OLSUN SAYIN ARKADAŞLAR!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!bu resimleri de eklemek istedim.kusura bakmayın çünkü o gün aşırı yağmurdan dolayı pek resim çekemedim.ama şimdi eklediğim resimler de sanki bir ufak harita gibi diye düşünüyorum.bu uzun kayada zaten işaretler doludur.Saygılar ve teşekürler!

A21MEDLi

Admin

çizdiğim 2,OK lardan biri son resime denk geliyormu?

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Sizin işaretlediğiniz ayak resimde çizdiğim gibi yerde kalıyor usta.kayanın ensonlarda yani.Teşekürler!

KANAS_USTA

Vip Üye

bak kardes 3 ayrı yerde para var burda yazıcam sırf konunu duzgun actıgın ıcın sartım buydu bılyıorsun;
paralardan ıkıs yakın diğeri uzak,
sımdı burda yol catalı var, yol catalının solunda ıkı adet agac olacak
bunlar ıkı mese yahut ıkı armut agacı yahut ıkı ıncır agacı olacak, çatala bakında sagda kalır her ne ıse;
bu ıkılının arasını olcup aynı oranda batıya adımla bak bakalım ordakı tasta ne ısaretı goruyorsun, saksı ıcınde uc adet yonca yahut delıklı kaya, para bu tasın ??? adım dogusunda....vs

ıkıncısı buranın karısında eskının kılısesı yahut yıne ev yerı önü agıl yerı gıbı bır alan var buranın arkasında(on arsın mesafede) yaslı bır agac olacak yanında kuyu var hatta bunun ıspatı resımde gorulen yol kılısenın kuzeyınden gelır,

bir de uzakta bır çeşme var bu çeşmenın sol yanını kontrol edınız,
birde kaşısında pınar var ıse bu pınarın 2 arşın kadar ust tarafını kontrol edınız,

kanalın iki arşın kadar arkasına bak yıne bır m yakınında beyaz taş olacak altında ...vs olur.

bırde ıcı delık ayak ızının yaklasık 14 m onunde duzlugun dıbınde katran kayanın sagında bır ısaret olacak bak baklım bulabılecekmısın, orda ortu taşı olacak altında mahsen var.

Birde ayagin yakin civarinda resmen bir yarik varmi onu bul o yarigi es gecme
dereye dogru ılerledıgınde kopru varmı bılmem ancak koprunun batı ayagı her zaman makbuldur,

dahada yazarım ama sımdılık bunlar kafi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum !Kanas Usta değerli yorumunuz için teşekürler usta!

(kanalın iki arşın kadar arkasına bak yıne bır m yakınında beyaz taş olacak altında ...vs olur )
Hangi kanalın usta?Birde daha da yazarsanız usta çok güzel olacak be Usta :) Saygılar ve teşekürler!

Son düzenleme:

KANAS_USTA

Vip Üye

enver tum yorumcuların yorumlarına bırebır cevap ver,
mısal sahsım adına onca sey yazılmıs bunlardan hangılerı var hangılerı yok,
yapılan yorumları bır bır cevapla, sen hıc bır sey acıklamıyor kestırıp atıyorsun be kardes bu huyunu sevmıyorum, adam erınmeden yazmıs barı sende yazılan her ıfadeye bırebır cevap ver be kardeş.

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!KANAS_USTA özürdilerim ilk önce soruların cevaplarını veremediğim için.yanlız usta ben bütün yazdıklarınızı not alıp oraya gitiğimde bunları doğrulayabilirim ancak.şünü söyleyebilirim usta.ayağın olduğu yer diğer 3AĞAÇ konusunun aynı yerdir.ben bunu söylemişim .ağaçlar bu ayakların doğu tarafında eski yolların vede birleşen derelerin olduğu kısmındadır.ayakların altı oluyor.çünkü ayaklar tepenin en üstündedir usta.en son atığım resimler ağaçların kousunda zaten o resimleri ayakların tepesinde çekmişimdir usta.bu ayakların kuzey kısmında 1.5 kilometre yürürsek bir kilise var dediğiniz gibi usta.yanlız uzaklık bukadar.ağaçların olduğu yerde yol yapılmadan derenin yanında su içilen çeşme gibi bir yer vardı.burda atğım resimler C gibi istenilen ufak kayalardır.biri bir ayağın arka tarafındadır.işaretlemişim.diğeri ise büyük ayağının üstünde düz alanın ortasındadır.evet oraya gitiğimizde cihazla taradık vede elektirk direğin olduğu yerde boşluk verdi.ama izin almak nerdeyse imkansız usta.yollara gelince bazı yollar bozulmuş yeni yolların yapıldığı için usta.ben yinede ağaçların konusunda atığım resmiyi buraya da atıyorum usta.Saygılar ve teşekürler ve tekrar kusura bakmayınız usta.

KANAS_USTA

Vip Üye

rıca ederım kardesım,
işte konuna bu sekılde karsılıklı ıstısare ederek ve yorumlara detaylı cevap vererek yaklasırsan en dogrusunu yapmıs olursun, aksı halde konunu kendı kendıne pasıflestırıyorsun,
bundan sonra konularını aynen boyle bol resım detaylı anlatım ve yorumlara ayrıntılı cevaplar vererek ac anlastıkmı kardeşım..

sımdı o konunu hatırladım demısıtm para kokusu var dıye ıste en yukarıda bulunan o delıklı ayak tam dedıgım sekılde burdakı yaslı agacları verıyor hıc endısen olmasın, buraya yukarıda anlattıgım sekılde yaklas oolayın sıfresı bu konuda verılmıs normalde ıkı olması gereken agac 3 adet yapılmıs sıfre burda kardes dedıgım sekılde uzaktan buraya bak yorumu oku ona gore ayrımda bulun gerısı gelır.
musaıt degılım sımdılık bunları dıyebılrıım

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler sayın usta arkadaşlar!tabiki usta söylediklerinizi dikate alacağım.bütün usta arkadaşlarımızın sordukları yorumladıklarını dikate alacağım.konuda tabi yorumlarınızın devamını dileğiyle :) Saygılar ve teşekürler !(3 ağaç konusunda KANAS_USTA Yeni resimler var .lütfen zamanınız olursa ona bakarsanız çünkü orda işaretler var yorumunuzun devamı için.belki yardımcı olur hem size hemde bana usta.)

Son düzenleme:
Üst Alt