VOLCAN eşkiyalarının yaptığı  gömüler çok güvenli gömüler şöyle ki bizansın  ve diğer medeniyetlerin ayrıca sağa sola saklanan  büyük paraları bu kişiler o yerlerden alarak çok daha sinsi ve güvenli yerlere saklamılar ve bunları belgelendirip Vatikan gibi güçlü yerlere teslim etmişler ,neyse  ..Yani bu kişlerin sakladıkları paraların yerini  o bölgedeki  işaretlerden değil belgenin taarif etdiği işaretleri takip ederek ancak bulunabilir Ben bir zamanlar bu belgelerle çok uğraştım  çok da zaman ve para harcadım  nasip olmadı bulamadım ,bu volcan  işaretleri büyük nişanlardan ve minyatür resimlerden oluşuyor bu resimleri bulsan da birşey anlamazsın sadece resim ,herhangi bir yön veya mesafe vermez ..kısaca belgeyi ve içersindeki şifreleri çözüp doğru yeride bulacaksın ki belki malzemeyi bulabilirsin,Peki o belgedeki sayıları doğru  çözebildiniz mi veya nasıl çözdünüz  ERDEM ustam baana da bir yardımcı olmanız mümkün mü ,bölgeden çok yol geçirdiler ama bel ki bir tanesini  buluruz masraf  çıkar belki