Definecinin Sağlığı: Fazla Oturmanın Zararları

TEVFiK

Vip Üye
Cevap: Definecinin Sağlığı: Fazla Oturmanın Zararları

o birbirimize olan samimiyetten tefo diyorum koptumkoptum
S.a. Evet Samimiyetimizden Gelir
Vallahi Bana bir zamanlar Trafik,Tefo. derlerdi koptumne yazıkki tevfik demezlerdi.koptumBende artık Alıştığım İçinde :confused:Alıştımkoptum çok konuştuğum için beni kovalamak için O' kişide bana defol demiş Eee Sağır duymaz yakıştırımış :( Bende Efendim diye cevep vermiştim nereden bileyim adamın beni kovaladığını koptum
Saygılar.;)

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

sen dua ette trafo dememisler elektrik mi alamamislar ki senden geri iyiki alanamislar baksana aksam geldiginde evi mayin tarlasina ceviriyorsun saddam gibi kimyasal saliyorsun eve o ayakla koptumkoptum

TEVFiK

Vip Üye

sen dua ette trafo dememisler elektrik mi alamamislar ki senden geri iyiki alanamislar baksana aksam geldiginde evi mayin tarlasina ceviriyorsun saddam gibi kimyasal saliyorsun eve o ayakla koptumkoptum
koptumkoptumkoptumkoptum Vallahide kimbilir kimsenin aklına gelmemiş yoksam benim halim nice olurdu :DBenden Elektrik almak için fiş olayı var'dı. :confused:bence çok sakıncalı bir durum koptumkoptumkoptum
Saygılarımla.;);)

aga.0074

Kullanıcı

iyikide elektrik almamislar yoksa o evin icindeki gaz ile elektrik şase yaparsa bina toz olur yaw dostum.,.yaziktir etme eyleme kiyma o eve koptumkoptumkoptumkoptum:D:D

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

iyikide elektrik almamislar yoksa o evin icindeki gaz ile elektrik şase yaparsa bina toz olur yaw dostum.,.yaziktir etme eyleme kiyma o eve koptumkoptumkoptumkoptum:D:D

ağa güzel esprileri ardı ardına sıralıyorsun. hayırdır ustam. ağzını kapıya çarptında dişin mi çıktı yoksa. :D neşen daim olsun. tevfik abi bu ağam senle neden uğraşıyor bilmemki.

TEVFiK

Vip Üye

ağa güzel esprileri ardı ardına sıralıyorsun. hayırdır ustam. ağzını kapıya çarptında dişin mi çıktı yoksa. :D neşen daim olsun. tevfik abi bu ağam senle neden uğraşıyor bilmemki.
S.a. Sayın Haberci Ustam Kimbilir belkide agam Ustam kapıya vurunca dişleri yeni çıkmış olabilir :( ama ben,,ama ben..eskiden duvara vurduğumdan beri ağzımda hiicc diş kalmadı.koptumben ne yapayım hiç konuşamadığım için böyle yazıyorum.koptumkoptum
Saygılarımla.;)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

ya ben bunu okudukça olduğum yerde gülüp duruyorum. :D koptum :D koptumkoptumkoptum :D kafayımı yedim nedir. :confused:

esra erol un evlen benimle programı gibi oldu site :D

şimdi bu tevfik abi gazlımı benzinlimi elektriklimi hangi model yahu :D

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

S.a. Sayın Haberci Ustam Kimbilir belkide agam Ustam kapıya vurunca dişleri yeni çıkmış olabilir :( ama ben,,ama ben..eskiden duvara vurduğumdan beri ağzımda hiicc diş kalmadı.koptumben ne yapayım hiç konuşamadığım için böyle yazıyorum.koptumkoptum
Saygılarımla.;)

sen eskidende simdide de duvara vursan o coraplari asvalt gibi yapisir duvara kesin ha koptumkoptum

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Ağam benim ayak kokusu ile
İlgili konuyla bu konumu karıştırdınız
Şimdi tevfik abi yaşlı adam
Normaldirkoptum
Sen nasıl yaptın bu hatayı:D

Üst Alt