Ustalar  Selamlar Saygılar 
Bu alana cok emek verdik bi yer de  tıkandık  beklemeye  geçtik  ilk  paylaştığım  görsellere  foto ve krokili çizim  ekledim  alanı  anlattım  
Sunakların bulundugu kayanın  5 metre ilersinde  dik kayada  oyma  niş kibrit kutusundan  biraz  büyük  oval ve tabana  meğilli  burda cihaz  bilgi  herşey  olumlu  alana  5 defa  gezi  yaptım burda oda mezar  yaşam  olduysa  nereye oda vs yapılır  diye once tespit sonra işlem    bilgi  ve cihazlar  trajlı  kayanın  dibine  getirdi  sonra başladık   kayanın  dibini  temizlemeye  ilk aşamada  araba  tamponu gibi  meğil  kesim  cıktı   sonra  temizlenen  yer kayanın  dibi topraktan  cok kaya parçaları  çıkıyor  kesip  kesip  atılmış gibi  büyük  kayalarda atılmış  sağlam  is yapmışlar  
 sonra temizledikce düğme  gibi   sıralı  murclar  cıktı  temizlenen  yerden sonra onun sol tarafında ince  kanal  cıktı  kapatılan  yerde  sonra temizlerken  eski  bir  demir  parçası  cıktı  kimbilir  kac yıllık  fotolarda  var demir eski bir murc demiri olmali derin de  cıktı  
Sonra giriş  gibi  oval bi kaya gözüktü  ama normal  bi kayadan  cok kalın  olmalı  
Bu blok kaya  kapakları  en çok  ne kadar  kalın  olur  benzer  blok kapaklar galerinizde  varmı örnek  olarak  nette gösterilenler nette olanlar varmı 
Sonra  baktık cok kalın  tıkandık  kaldık  ustalar önce  güvenlik tedbir  diyerek sabrla bekliyoruz  
Alan da dağın  kıvrım  yapan  çatak  kısmı dağın 
Dua adak alanı  büyük ihtimalle ama kapalı  bi yer  olur diye  hayal  ettik  bu alanda  inşallaha  hayaller gerçek olur  diye
Bilginize arz ediyorum Saygılar

Selamlar Saygılar  Ustalar bu yer hakkında bilgi edinmek istiyorum 
Bu yerde emeğimizi verdik   temizlik yaptik giris yerini bulduk buyuk ihtimalle fakat 30 cm veya  40 cm girdik   sonuc yok  blok kayada kapama yapmislar gibi cok kalın    bu blok kapamalar  ne kadar kalın olur  girisi  kroki cizimde belirttim benzer  girisler gorsel olarak galerinizde varsa paylasabilirmisiniz Ustalar 
Buraya cok emek verdik sonuca ermek  niyetimiz
Kapatilan yerden isaretler cıktı zemin altından   ince kanala cıkti  sıralı dügme gibi murclar cıkti murclarin ve kanalin bitti yerin sol tarafında oval giris gibi yer gözuktu    kapatiĺan taşların arasında belki bin yıllik eski bir demir veya murc demiri cikti   bi tip mezar girisi ise tuzak durumu olabilirmi   bilginize arz ediyorum saygılarım