Kayıp ilanı verdik bulduk örneği 242 sayfadaNe etsek bu bidonla ilgili yazıları silsekmi acaba ihtiyar delikanlı görmeden![]()
Kayıp ilanı verdik bulduk örneği 242 sayfadaNe etsek bu bidonla ilgili yazıları silsekmi acaba ihtiyar delikanlı görmeden![]()
Allah iyiliğini versin inşallah biz unuturmaya çalışalım sen gözün gözüne bastırBundanmi bahsediyon
Yok gardaşım kolluk @Ustaoklit abimin bu geceCümleten geceniz hayrolsun. Bana müsade. Bu defa erken kaçan ben olayım. Abe heyranım burda kalsın. Kolluk sendedirellerinden öpmüşüm güzel abem
selametle kalın İnş’ALLAH.
![]()
İyide ne edim hemi ustami etiketliyerek bidon mavi diyen sizdiniz ne edim dayanamadim bendeAllah iyiliğini versin inşallah biz unuturmaya çalışalım sen gözün gözüne bastır![]()
Sık gardaşım mermiler bendenBurada kast sistemi vardır, modlar birbirine sıkmazadminler modlara sıkabilir
![]()
![]()
İyi ettin abim kanıtı da ortaya çıkardın şimdi bu adam baltayla peşimize verecek haberin olsun hani haksız da değilİyide ne edim hemi ustami etiketliyerek bidon mavi diyen sizdiniz ne edim dayanamadim bende
Kolluk her daim bende zaten saati yok takip edin gece gündüz sabah ezan vakti ne zaman bakarsan bak burda bağımlı olduk sizin sumuhabbetiniz varya
Bu gidişle @TRUVA ustam a is dustu gibi veli abi haberin olsunSık gardaşım mermiler benden![]()
Tek kurtuluş bebek şimdileri bebek bakımıyla meşkul bebek bir yaşına girene kadar ona rahat yok neyse bu sefer de yırtık galibaBu gidişle @TRUVA ustam a is dustu gibi veli abi haberin olsun