Tum parami yatirdim bu ise her hazirlik yapildi ustalar ohoo siz ne diyosunuz zengin olunca niye cay soylemedik diye pisman olacaksiniz benden demesi abiler aranizda hoca var mi saglam hoca ekibi kuvvetli
Bu meslekte hele ki bu tür konuda hiç pişman olmadım hamdolsun. ALLAH pişmanlıkla imtihan etmesin ne beni nede düşmanımı. Benim ekibim her konuda gayet iyi. Ama ne teklife giderim ne teklif getiririm. Kendi işimi aşımı biizniALLAH kendim temin edenlerdenim. Şayet işi biliyor olsaydınız varınızı yoğunuzu değil mantığınızı zekanızı harcayarak sonuca varırdınız. Kendinizi fazla zarara da uğratmamanızı dilerim.Tum parami yatirdim bu ise her hazirlik yapildi ustalar ohoo siz ne diyosunuz zengin olunca niye cay soylemedik diye pisman olacaksiniz benden demesi abiler aranizda hoca var mi saglam hoca ekibi kuvvetli
Senin çayını bi ben beleş içerim. Kozmik odadan gelenlere Euro turuncu ve yeşillere Dolar deli rütbelilere TL bana ise beleş ver yoksa sende aç bende açZengin olda bir beklentimiz yok gardaşımbu çay ocağında çaylar beleş
Ekli dosyayı görüntüle 20915Ekli dosyayı görüntüle 20914
Rızkı veren yücedir onun hazineleri sonsuzdur banada sanada tüm kainata,da yeter gardaşım denizden bir damla misaliSenin çayını bi ben beleş içerim. Kozmik odadan gelenlere Euro turuncu ve yeşillere Dolar deli rütbelilere TL bana ise beleş ver yoksa sende aç bende açee vallah bırçi kalırız abe heyran
![]()
Sohbette söylendiği için uyarı vermiyorum. Sitede ekip oluşturmak, aramak yasaktırTum parami yatirdim bu ise her hazirlik yapildi ustalar ohoo siz ne diyosunuz zengin olunca niye cay soylemedik diye pisman olacaksiniz benden demesi abiler aranizda hoca var mi saglam hoca ekibi kuvvetli
Bak bak bak beni can damarımdan vuruyor. Böyle de adam vurulmaz kiRızkı veren yücedir onun hazineleri sonsuzdur banada sanada tüm kainata,da yeter gardaşım denizden bir damla misali