KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 596 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefineHaritasi

Vip Üye
Tum parami yatirdim bu ise her hazirlik yapildi ustalar ohoo siz ne diyosunuz zengin olunca niye cay soylemedik diye pisman olacaksiniz benden demesi abiler aranizda hoca var mi saglam hoca ekibi kuvvetli

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Zengin olda bir beklentimiz yok gardaşım 😂bu çay ocağında çaylar beleş 👍Ekli dosyayı görüntüle 20915
IMG_20210904_215811.jpg

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Tum parami yatirdim bu ise her hazirlik yapildi ustalar ohoo siz ne diyosunuz zengin olunca niye cay soylemedik diye pisman olacaksiniz benden demesi abiler aranizda hoca var mi saglam hoca ekibi kuvvetli
Bu meslekte hele ki bu tür konuda hiç pişman olmadım hamdolsun. ALLAH pişmanlıkla imtihan etmesin ne beni nede düşmanımı. Benim ekibim her konuda gayet iyi. Ama ne teklife giderim ne teklif getiririm. Kendi işimi aşımı biizniALLAH kendim temin edenlerdenim. Şayet işi biliyor olsaydınız varınızı yoğunuzu değil mantığınızı zekanızı harcayarak sonuca varırdınız. Kendinizi fazla zarara da uğratmamanızı dilerim.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör

DefineHaritasi

Vip Üye
Siz gulun abiler siz gulun ben dagaya cikiyorum malimi kontrol etmeye almasinlar az biraz bi para lazim drone ile kontrol altina alacam orayi

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Senin çayını bi ben beleş içerim. Kozmik odadan gelenlere Euro turuncu ve yeşillere Dolar deli rütbelilere TL bana ise beleş ver yoksa sende aç bende aç 😂😂😂 ee vallah bırçi kalırız abe heyran 😛🤣🤣
Rızkı veren yücedir onun hazineleri sonsuzdur banada sanada tüm kainata,da yeter gardaşım denizden bir damla misali

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Sohbette söylendiği için uyarı vermiyorum. Sitede ekip oluşturmak, aramak yasaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt