Ustam paylasim knliniza baktim genelinde hep uzay ve dunya disi canlilar uzerine bir paylasim.
Inanin ustam yillarca hep arastirdim muslumanim diyordum geregi gibi yasayamiyordum. Hep arastiriyordum solu arastirdim, sagi arastirdi, diger dinleri, fizigi vs. Sonra enson uzayi arastirdim hemen hemen hic durmadn 3 yil hep uzayi arastirdim sonra o pekyuceolan ALLAH azze ve celle nin varliginda ve hicbir ortaginin olmadiginda kalben mutmain oldum. alemlerin RABB i ALLAH azze ve celle ilim ve hikmet sahibidir kudreti pek yucedir.
Molla ibrahimin bir sozune denk gelmistim diyorduki, biz uzayi erzurumun sokaklarindan daha iyi biliriz yaratan izin verdimi istenilen oluyor gormeyen gozler goruyor. 
Alslolan nasanin bize nekadar bilgileri dogru veryor. Mesela paylastigin iz bir resimde mars ta piramide benzer bir yapi gorunuyordu ve bunun dogal olamayacagimi soylemistiniz. Mars oncedende simdide buzullarin altinda taki gunesimiz tani yildizimiz yaslandikca buzullari cozulup ALLAH teala yasami oraya verise ozaman yasam varolmaya baslayacak. Buzdeveri suan orda varsa bilmem

yada mars disindan varliklar orayla ilgilenmissede orasida muamma. Velhasil ustam bizden baska canlilar varsada bunu yine ALLAH tealadan biliriz. 
Dikkat eserseniz isinlamanin pesi deler cekilen butun kopyeler kurandan, peygamberimizin s.a.v miraca cikamsi gibi. 
Ustam buraz uzun oldu gonul isterki sizine bilmediklerimizide ogrenelim bu konularda. 
Selametle saglicakla kalin