KILISELER VE KILİSE KROKİLER.

Sarp.

Kullanıcı
Eyvallah üstadım Allah razı olsun

Arşivdebldum .
Düzenliyen üstadımızın eline sağlık.
Kendişini saygıyle selamliyoruz.
Üstadım Yüce Allah razı olsun sizden ve sizin gibiler den kimse günahını bile vermezken siz arşiv hazırlamışsiniz emek verip artı değer katmışsınız hakkınızı helal edin belki bir gün bu görsellere bakarak birileri yada birimize nasip olurda helaleşiriz inş Allah

nik

USTA
Admin
ustam bizans mimarisindeki seklin aynisini bi yerde bosluk olarak cubuk cizdi. fakat yuzeyde hicbir kalinti yok. giris tarafindada kuyu var 9 mt lik tunelle ayni giris dedigin yere giriyor. yeralti kilisesi olabilir mi? bu seklin aynisini mineral cizdirmez sanirim.Kuyuda var
Olabilir Ustam yeraltı Kilisesi ama çubuklarda yığmayı çekiyor kazılmış ve tekrar doldurulmuş daha sonra çubuklar çeker orayı bilginiz olsun

nik

USTA
Admin
Üstadım Yüce Allah razı olsun sizden ve sizin gibiler den kimse günahını bile vermezken siz arşiv hazırlamışsiniz emek verip artı değer katmışsınız hakkınızı helal edin belki bir gün bu görsellere bakarak birileri yada birimize nasip olurda helaleşiriz inş Allah
Senden de Allah razı olsun kardeşim benim hakkım helali hoş olsun helalleşecek bir şey yok kardeşim Ben hakkımı helal ettim dilerim bir an önce bulursunuz İşte o zaman emeğimin karşılığını almış olurum sayılarla sevgiler

Üst Alt