Tevfik usta ersan bizi ne zaman davet edicek bende bilmiyorum bulgaristanda yer kalmadimi çağırır ancak bizi

Vallahi bende bilemiyorumTevfik usta ersan bizi ne zaman davet edicek bende bilmiyorum bulgaristanda yer kalmadimi çağırır ancak bizi![]()
galiba bizi kasaların yerlerini temizletecek gibi görmeye başladım.
ben artık korkmaya başladım.buyur abi basim ustunde hic sorun deyil saten usten 2--3 metre acilacak yer var uste![]()
![]()
yardıma gidebiliriz ..dimi.?.sayın ustam
yazık ersan ustamızı yanlız bırakmıyalım.
Nasıl fikir ama.
![]()
İnşallah biz geleceğiz nasıl olsa artıkım pasport'a vizede kalkıyor oooooohhh ne kaaa güzel bir otobüse atlar geliriz bebe 55555 ustam ile.buyur abi basim ustunde hic sorun deyil saten usten 2--3 metre acilacak yer var uste
Allah razı olsun sayın ustam evet kesinlikle bize hediye,,hediyeler verirGel Tevfik usta başımın üstünde yerin var ersan bize gittikmi hediye verir belki![]()
anaaaaa bakın bu benim aklıma neden gelmedi aceba gitmişken bende 1 tane Manisa Mesir macunu götüreyim bariSendede allah razı olsun Tevfik usta vize kalkicak artik otobüsler ucuz gidiyor zaten buradan oraya bilet parasinida ersana ödetiriz![]()
evet var sayın ustam ama ben şarköy'de baya kaldım edirne'nin pazarına bile geldim tavuk satmak için hemde toptan.Tevfik ustam edirne bende buradan 1 teneke peynir götürürüm skp varmı ustam sende