@Necat ustaya sor bu konularda o uzmanUstam vekalet atayabiliyormuyuz. Şayet öyle birşey varsa vekaleten renksizi koz olarak kullanacam
@Necat ustaya sor bu konularda o uzmanUstam vekalet atayabiliyormuyuz. Şayet öyle birşey varsa vekaleten renksizi koz olarak kullanacam
sen bırak emmiyi dayıyı. baharatlarını seç sen. dağda tek tek ben toplayacağım o baharatlarıOhoo iş ona kalırsa o zaman angarada dayımızın olması lazım.
Yaw düğün değil seyran değil eniştem beni niye öptü. Sen yine neyin peşindesinsen bırak emmiyi dayıyı. baharatlarını seç sen. dağda tek tek ben toplayacağım o baharatları

18 senemi Antalya’da harcadım o yüzden orası beni kesmez Miami’den aşağısı kurtarmaz abi, zaten bana gelişi o kadar abiAntalya da 5 yıldızlı bir.otelden rezervasyonunuzu yaptırdım. Ben sizleri 10 günlüğüne tatile yollayayım.
Siz tatilden dönene kadar @Necat. abimle ben idare ederiz buraları insallah.
Sizinki kuru gürültü, icraat yok.

Kazana atacaktik seni ama yari yolda birakiliyolar beni.Yaw düğün değil seyran değil eniştem beni niye öptü. Sen yine neyin peşindesin
Bayram abi antalya faln degil de cagirirsan yanina cadir bilem kurarimAntalya da 5 yıldızlı bir.otelden rezervasyonunuzu yaptırdım. Ben sizleri 10 günlüğüne tatile yollayayım.
Siz tatilden dönene kadar @Necat. abimle ben idare ederiz buraları insallah.
Sizinki kuru gürültü, icraat yok.

Düşündüğün zaman kalabalık değilsiniz demek ki yiğidimKazana atacaktik seni ama yari yolda birakiliyolar beni.
Hah Oylama da şike var. @Necat. Ustam trafoya kedi flan mi kacti? Niye boyle gidiyo sonuclar
Kurultayda hile var bavullar uçuşmuş şaibe karışmışDüşündüğün zaman kalabalık değilsiniz demek ki yiğidim