@Lacivert24 teşekkür ederim usdam o yönde çok işaretler var,Ustam benim kanaatim bu yönde mevlam hayırlısını nasip etsin diyelim...
ALLAH razı olsun ,
@Lacivert24 teşekkür ederim usdam o yönde çok işaretler var,Ustam benim kanaatim bu yönde mevlam hayırlısını nasip etsin diyelim...

@Kader25 usda bağ bahçe işi başlayınca gelinde hiç olmazsa kanat parasi bari ciksin bağ gözü açalım ,Belleyelim ,ufak tefek işler masrafımızı çıkarır , Hemde piknik yaparız,Abi,
Sitedeki üyelerle toplaşıp sana pikniğe gelelim. Bu kadar yeri gezmeye ugrasmaya omür yetmez.
Ömür de yetmez
Tavuk kanat da.

Sağol ustam sağol...Ben diyetteyim@Kader25 usda bağ bahçe işi başlayınca gelinde hiç olmazsa kanat parasi bari ciksin bağ gözü açalım ,Belleyelim ,ufak tefek işler masrafımızı çıkarır , Hemde piknik yaparız,

Bağ gözü acarsin birazda bellersin Bel ağrın kalmaz ,Sağol ustam sağol...Ben diyetteyim
Üzerinize afiyet sanki biraz da belim mi ağrıyor ne...
 kaçmak yok, bedava kanat yok,,
 kaçmak yok, bedava kanat yok,,Bağ gözü acarsin birazda bellersin Bel ağrın kalmaz ,kaçmak yok, bedava kanat yok,,
@TRUVA Usdam bakma @Lacivert24 ustaya , Ordan bir sarı kiz cikarır da gösterirsek Sofrayi bile toplamadan koşar gelir, Keşge bir gelseniz nelerolu ALLAH bilir,Ben bidonla gelirim.
 @TRUVA usdam sende Bidonla gel , nasil.sa sen taşıyacaksın usdam,
 @TRUVA usdam sende Bidonla gel , nasil.sa sen taşıyacaksın usdam,Bidona 99 kilo koyacaz. Kim istiyorsa o taşısın.@TRUVA Usdam bakma @Lacivert24 ustaya , Ordan bir sarı kiz cikarır da gösterirsek Sofrayi bile toplamadan koşar gelir, Keşge bir gelseniz nelerolu ALLAH bilir,@TRUVA usdam sende Bidonla gel , nasil.sa sen taşıyacaksın usdam,
100 kilo olmazsa el sürmem.Bidona 99 kilo koyacaz. Kim istiyorsa o taşısın.