Sitemizdeki Reklamın Ana Forum Sayfasını Kapatarak Açılması Sorunu | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Sitemizdeki Reklamın Ana Forum Sayfasını Kapatarak Açılması Sorunu

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
harbici dostum yanlış politika izliyorsun :D :D
bu reklamları bize zorla vermıolar, bunun karşılığı birşeyde aldıgımız yok, kaldırrıız problem degıl.
madem farklı sekmede açmak istiyorsun, (keyif)
reklamın uzerıne basılı tut (matrix) seni yönlendirecek

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
ben reklamları açmak istemiyorum ki. sitemize gelen bir kullanıcı bunu açtığında kendi elimizle göndermiş oluyoruz. tekrar sitemize geri dönebilmesi için ya yeni sekme açıp, adresi yeniden yazmalı; ya da ilerlediği sayfaları tekrar geri dönmeli.
neyse iş gittikçe çorba oluyo. en iyisi ben warning in tekniğini uygulayım. diğer kullanıcılar da ne hali varsa görsün (kafam) (ağla) (melek)
(kahkaha)

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
dostum reklamı acmak ıstemıonda neden reklama tıklıon, :D :D bizim siteye gelen uyeler reklamları görmek ıcınmı gelıyor, reklama basar işi bitince yine siteye döner. ister geri tuşuna basar isterse yeniden girer.

yaw katil etcen beni, mezarınıda şifreli yapcam sistemli,arasın dursun millet. :D

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
kazara 1-2 kez tıkladım bir kaç gün içinde. yani pc deyken. bu sebeple de yazma gereği duydum.
hele cepte illallah ettirmişti beni o reklamlar. erzurumun kadayıf dolması gibi parmaklarım var benim. (matrix) ne yapayım ister istemez sağa sola fazladan temasta bulunup, istemdışı alanlara gidiyorlar. tel ekranında tıklamak istediğim yere değil reklamlara denk geliyolar ned3ense hep. (yüzüm)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
aslında fena da olmadı bende general mobile elite telefonun özellik ve fiyatını merak ediyodum. şansıma da bilio nokta com sitesinde karşıma ç.ıka çıka lg g3 ve g. mobile discovery elite kıyaslamalarını okudum. kırk yılda bir işe yaradın kanka :D

karanar

Kullanıcı
valla ben sürekli tıklıyorum, inarımısınız, bir ara fondotön reklamı izlemekten bir dermatolog kadar bilgi sahibi oldum.:p
şaka bir yana bu reklamların bazıları can sıkıcı olabilir ama sitemiz için hayırlı olduğunu düşünüyorum. en azından ileride, define mekanının popülerliği izlenilen reklam adedine bağlı olabilir diye düşünüyorum.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
işte bu reklam çok iyi geldi bana :D

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
hey allahım ya,,
köseliğin sırrı çözüleleli asırlar olmuş, sarımsak sürüyorlarmış.
:D

Üst Alt