Ustam o bölgede dogu bati akarli dere varmıdır bu böyle olmayacak arkdasiniz mekana uye olsa ya sorular havada kalıyorBence de yılan.
Yeri bilmiyorum, ama köyünde eski kilise varmış abi.
Ustam o bölgede dogu bati akarli dere varmıdır bu böyle olmayacak arkdasiniz mekana uye olsa ya sorular havada kalıyorBence de yılan.
Yeri bilmiyorum, ama köyünde eski kilise varmış abi.
Bu detayı sorarım inşaallah,İs arkadasiniza düştü ozellikle dere veya yol un dar yerinde is iste en zoru o yolu bulma @El-Ensari dere bi yerde yola gire kolay
Abi inan ki, akılsız telefon kullanıyor, bana resim atarken de başkasına çektirip atıyorUstam o bölgede dogu bati akarli dere varmıdır bu böyle olmayacak arkdasiniz mekana uye olsa ya sorular havada kalıyor
Anlaşıldı erken doganlardan bizim gibiAbi inan ki, akılsız telefon kullanıyor, bana resim atarken de başkasına çektirip atıyor![]()
Erken doğmuş ama biraz geri kalmışAnlaşıldı erken doganlardan bizim gibi![]()
Evet, hemde iki tane kilise varmış, korunmaya alınmış. Ama ben görmedim.Kilisr varsa kesin yilan
İyide ustam simdi bi suru fotoraf isteyecegiz nasil olacak köprü dere şelale yazmayim su selaleyi diyom ama @Roni ustam kizar diyeAbi inan ki, akılsız telefon kullanıyor, bana resim atarken de başkasına çektirip atıyor![]()
Öyle deme akılı telefon yoksa akıl kafa rahatErken doğmuş ama biraz geri kalmış![]()
İnan öyle abi, aklımızı da,ahlakimizi da aldı bu akıllı telefonlar...Öyle deme akılı telefon yoksa akıl kafa rahat![]()