Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Alfa Romeo

    yapı

    Cevap: yapı Bu Kare oyma + üstteki Maket kayanın ve Alanı veren işaretin baktığı yönde, Dere yatağında Çatal - t yapan noktalara odaklan, Alan işaretine o noktalar işlenmiş, görebilene ... İşçiliği zor Taş Yığını yada Büyük Kaya olacak !!!
  2. Alfa Romeo

    Erdal-42

    Cevap: Erdal-42 a.s. Erdal arkadaş hoşgeldin, Medli ustanın dediği gibi, uzunca bir aradan sonra :)
  3. Alfa Romeo

    yapı

    Cevap: yapı Kare oymanın üstündeki Maket Kayanın üzerine çıkıp, baktığı alanı genişçe fotolasan, en azından baktığı alandaki Dere yatağının duruşunu bir görelim arazide, şekildeki gibi t' li ve çatallımı ......
  4. Alfa Romeo

    yapı

    Cevap: yapı Kare oyma ve üzerindeki Maket şekli kaya der ki ; İşarete sırtını daya ve baktığı yere odaklan !!! Bir kaç yüz mt. mesafede(uzak) olabilir, oda mezar veya oda mezarlar mevcut, işaret tek değil çünkü ...
  5. Alfa Romeo

    parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum

    Cevap: parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum
  6. Alfa Romeo

    parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum

    Cevap: parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum Fotona tekrar baktığımda işaretli kayanın hemen sağından eski bir Patika yolu geçtiği görülüyor..Patika varsa iş değişirr...Sağdaki Patika Yol'a geç ve Ayağın Burun istikametinde Patikada ilerle, o seni alana götürecektir..Aşağıda çizdiğim...
  7. Alfa Romeo

    parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum

    Cevap: parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum Fotona göre saat 12 ve 13 arası istikamette ilerle, önün hafif tatlı rampa ve sonrası düşük bir arazi var taki karşıdaki Kayalıklarda tekrar yükseliyor.. Karşı Kayalıklara kadar o düşük (çökük) arazide hafif yay şekli aşağıya (sol'a) doğru...
  8. Alfa Romeo

    Kare oymalar

    Cevap: Kare oymalar - Çerçeve içinde zemin altı olabilir, çok şüpheli .. - Çizdiğim yerin kaya yapısı farklı görünüyor, boşluk kontrolu uygulanmalı, ayrıca oymaların bulunduğu kayalığın o yüzünü zirvesine kadar dikkatlice kontrol edilmesi gerek, metrelerce yukarılarda, yerden yüksek seviyede...
  9. Alfa Romeo

    derin yuvarlak oymalar ve kanalları

    Cevap: derin yuvarlak oymalar ve kanalları Her ne kadar fotolar kısıtlı ve yetersizde olsa, arazi yapısı birebir aşağıda çizdiğim gibidir.. - Şelaleyi bul ve hemen sağında iri ve yuvarlak Kaya hedef noktan olarak belirtilmiş.. - Derenin gelirini takip et, Şelaleden 60-80 mt. geride Omega şekli...
  10. Alfa Romeo

    Elektrik Direği Kazısında Oda Mezar Buldular..

    Cevap: Elektrik Direği Kazısında Oda Mezar Buldular.. :) Bencede :D:D:D
  11. Alfa Romeo

    Denizli’de Roma Dönemine Ait Mezarlar Bulundu..

    Denizli’de Roma Dönemine Ait Mezarlar Bulundu Pamukkale yolu üzerinde bulunan Laodikya Köprüsü’nün genişletme çalışmaları sırasında Roma dönemine ait mezarlar bulundu. Denizli Kültür Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, karayolları ekipleri tarafından yürütülen köprü...
  12. Alfa Romeo

    Elektrik Direği Kazısında Oda Mezar Buldular..

    Mersin’de ‘Oda Mezar’ Buldular Mersin’de elektrik direği için iş makinesi ile kazı yapan işçiler, içinde insan iskeleti ve bazı tarihi eşyaların bulunduğu oda şeklinde mezar buldu. Merkez Mezitli ilçesi Atatürk Mahallesi 104. Cadde üzerinde elektrik direklerini değiştiren işçiler, iş makinesi...
  13. Alfa Romeo

    Kadın- Küpler- Oklar- Yılan

    Cevap: Kadın- Küpler- Oklar- Yılan Gözcü kardeş, 3. parti yüklediğin fotolardan 6.fotonun duruşuna göre, saat tam 3 istikametine biraz uzak mesafeyi alacak şekilde, dikkatlice bakarmısın aşağıda çizdiğim şekille birebir uyuşuyormu ?? Çizdiğim çizgilerin genişlik oranlarıda aynı olacak, Dere...
  14. Alfa Romeo

    Düz arazi ortasındaki yol

    Cevap: Düz arazi ortasındaki yol İşaretlediğim yerleri, tarif ettiğim şekilde dikkatlice inceleme-araştırma yapın..
  15. Alfa Romeo

    3 lü merdıven

    Cevap: 3 lü merdıven Videonu izledim, Kameran baya iyiymiş..Merdiveni çıkınca, devamı sol'a doğru gidiyor ve o istikamette karşında horasan harçlı duvar gibi kayalık duruyor, oraya boşluk kontrolu uygulamalısın, emin ol ki boşuna horasan dolgu yapılıp, sıvanmamıştır.. Merdivenin olduğu...
  16. Alfa Romeo

    Selamunaleyküm

    Cevap: Selamunaleyküm Araştırma yönün, işaretlediğim yöndür..O yönde yakın mesafe içerisinde Oyma sayısı adetince mezarlar mevcut, şüpheli noktaları (mezar yerlerini) arkadaşlar zaten işaretlemiş..
  17. Alfa Romeo

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum Ewet kardeşim, harita niteliğindedir..Aynen belirttiğim şekilde araştırmanızı yapın, Dere içinde Taş'ta çizilen kısımlarda yeni işaretler arayın.. Ayrıca bu tip alan işaretlerinin yakınında genelde boş yada değersiz bir adet mezar...
  18. Alfa Romeo

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum O bir alan işaretidir, bölgeyi ve 2.işaretlerin yerlerini verir, bu tip işaretler birden fazla noktaya işaret eder yani o bölgedeki gömü yerlerinin haritası niteliğindedir..Fotolarını uzun uzun inceledim ,ilk gözüme çarpan işaretli...
  19. Alfa Romeo

    bi anlamı varmı bunların

    Cevap: bi anlamı varmı bunların Foto ekleseydin daha iyi olurdu..Akar yada kuru Dere yatağı olur, yağmur sularının açtığı Kanal şekli su yatağıda olur.. Derenin şekline bak, Taş'ın üzerindeki kanalla aynı mı ?? Kavis şekli birebir örtüşmeli, hatta iki yakası yükseklik olarak aynı değil, bir...
  20. Alfa Romeo

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum Taş'ın üzerindeki şekilden, verdiği yönden, etraf fotolarından ve rakım seviyesine bakıldığında simgelediği yer aşağıdadır..Halka olan yer küçük bir yığma yada harman yeri gibi bir yer oraya çok iyi odaklan, Taşın üzerine baktığında...
Üst Alt