Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. kingoctapus

    dik kayada kare oyma

    Cevap: usTALArıM Birazdaha geniş açı olsaydı
  2. kingoctapus

    muhterem arkadaşlarım,

    Cevap: muhterem arkadaşlarım, ustam yolun açık olsun
  3. kingoctapus

    Sayın ustalarım kayadaki bu figüre bakarmısınız?

    Cevap: Sayın ustalarım kayadaki bu figüre bakarmısınız?
  4. kingoctapus

    acilmis bir kaya mezar ic resmi.gursel

    Cevap: acilmis bir kaya mezar ic resmi.gursel yine züpersin be yaw ustam
  5. kingoctapus

    kaya mezari

    Cevap: kaya mezari
  6. kingoctapus

    ankara zir vadisi gezisi

    Cevap: ankara zir vadisi gezisi ustalarımın teveccühlerine layık olmaya çalışıyorum beğenen ustalarıma saygılar vede sevgiler
  7. kingoctapus

    ankara zir vadisi gezisi

    Cevap: ankara zir vadisi gezisi aman ustam senide ergenekondan almasınlar zir vadisinde bir sürü mühimmat çıkmıştşı hani
  8. kingoctapus

    Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar

    Cevap: Kare Yuvarlak Üçgen Oymalar
  9. kingoctapus

    üçgen işareti

    Cevap: üçgen işareti eyyvALLAH ustamm benimm okadar söylüyorum resimleri geniş açı çekin diyee yerin çok dar olduğunu ormanlık olduğunu söylüyorlar tek çaree ben gideceğim herhaldee
  10. kingoctapus

    üçgen işareti

    Cevap: üçgen işareti ustalarım yokmu bir yorumm bu işarete
  11. kingoctapus

    kilisede çeşme neresinde olur

    Cevap: kilisede çeşme neresinde olur peki ustalarım kilise mearlığı hangi yönde olurr
  12. kingoctapus

    Bizim arkadaşlığımız

    Cevap: Bizim arkadaşlığımız ustam başın sağolsun MEVLAM sabır versinn
  13. kingoctapus

    Kocaeli'nden bir AGA geçti.

    Cevap: Kocaeli'nden bir AGA geçti. HARBİCİ ustam bende kocaelindeyimm keşke bende ziyaretinize gelebilsemmm
  14. kingoctapus

    üçgen işareti

    Cevap: üçgen işareti ikizceli ustam buda aynı kayada yosunları temizleyince ortaya çıkmış
  15. kingoctapus

    üçgen işareti

    Cevap: üçgen işareti ve haç ustalarım dikkatlice inceledim buradaki bana haç gibi geldi sizce doğrumudur
  16. kingoctapus

    üçgen işareti

    herkese selamlar ustalar neden tek resim diye soracaksınız ben şimdiden söyleyeyim işareti ve etrafını detaylı çekin dedim onlarda iyi anlamışlar sğlsunlar bunu gönderdiler devamıda gelecek inşALLAHH şimdilik buu yorumlarınızı eksik etmeyiniz...
  17. kingoctapus

    kare oymalar şelale çizik kaya

    Cevap: kare oymalar şelale çizik kaya şimdi gözün kesiyormu kanas usta senin hala cevapını bekliyorum
  18. kingoctapus

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler emeğine yüreğine sağlık ustam harikasın benimde çorbada tuzum olsun buda bir ermeni evi 2 katlı merdiveni tahtadan
  19. kingoctapus

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler ustam mükemmel anlatım olmuş devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
Üst Alt