Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler ustam doğrudur bu taşın yakınında yerden çıkan bir su kaynağı varmış halende duruyor
  2. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler çok sağol ustam sayende bizde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz
  3. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler ustam öğrendim yanında çeşme yokmu sadece bir dere akıyormuş oda kurumuş
  4. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler amedli ustam özürdiliyerek soruyorum eğer varsa çeşmenin olduğunu nasıl anladınız
  5. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler ustam etrafını eşerek taşı taşı kımıldatmışlar birazdaha uğraşşak çıkarda yerinden durum bu yani
  6. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler evet ustam öğrendim taşı yerinden kımıldatmışlar sökebilirler yani
  7. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    Cevap: taş üstünde fiğürler ustam memleketten gönderdiler multimedyayla araştırmaya değermi diyee ne olabilir ustam
  8. kingoctapus

    taş üstünde fiğürler

    arazide taşın üstünde tesadüfen bulduk nedir acaba bunlar ustalar
  9. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa bilemiyorum harbici ustam senceee
  10. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa buda üst taraftaki şelale
  11. kingoctapus

    çeşmeye yorumlar

    Cevap: çeşmeye yorumlar ustam inan ilk gitiğimizde etrafa bakınırken arkadaş nedense bir anda elini o taşa vurdu döndü bana abi nevarsa bunun altında var dedi resmin en altındaki senin demiş olduğun taşı işaret etti benim anlamadığım arkadaşım bu işlerden hiç anlamaz ama yüreği çok temizdir bu...
  12. kingoctapus

    çeşmeye yorumlar

    Cevap: çeşmeye yorumlar benim anladığım kanas usta doğrularsa bu doğrumudur ustam
  13. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa bu kayadaki işaret sanki dereyi çizmişler aynı şekilde akıyor bu balıkların yaklaşık 500 veya 600 metre üst tarafında şelale mevcut
  14. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa ustam buyu islak resmide mevcut
  15. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa ustam ortadaki oymada parmak ucu girecek kadar ufak bir delik var ve balığa yakın oymanın dibi sanki altı köşe yıldız gibii
  16. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    Cevap: iki balık ve üç oymaa ustam doğrudur dere yatağı
  17. kingoctapus

    iki balık ve üç oymaa

    buda hemen önüü
  18. kingoctapus

    çeşmeye yorumlar

    Cevap: çeşmeye yorumlar ustam daha detaylı fotolar burdaabuda doğu tarafında merdiven eskii evet ammedli ustam kanas ustam söz sizdee
  19. kingoctapus

    çeşmeye yorumlar

    evet ustalar yorumlarınız benim için çook değerlii
  20. kingoctapus

    kare oymalar şelale çizik kaya

    Cevap: kare oymalar şelale çizik kaya kanas ustam biz açmadık o kanal o şekildeymiş kare oymaları çevreliyormuş kırmışlar sadece o çektiğim tarafı duruyor
Üst Alt