Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    Definecinin Doğa Gezisindeki Tehlikeler

    Cevap: Definecinin Doğa Gezisindeki Tehlikeler eline sağlık ustam
  2. N

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun beni bu işe katmayın bilgi yok para yok ooff sabah sabah huzurum kaçtı:D ama sıkı dua ederim allah c.c rıskınızı açık etsin:)
  3. N

    Kaplumbağa

    Cevap: Kaplumbağa kırmı nedir ustam:confused: paylaşımlar için teşekkürler(alkış)
  4. N

    trih:3

    Cevap: trih:3 açılmıyor ustam
  5. N

    Güzel Sultanım Said Nursi

    Cevap: Güzel Sultanım Said Nursi ustalarım hepinizden allah c.c razı olsun harikasınız(alkış)
  6. N

    Tunç Para Numizmatik Sikke

    Cevap: Tunç Para Numizmatik Sikke eline sağlık ustam
  7. N

    Maximianus Sikke Para Define

    Cevap: Maximianus Sikke Para Define çok güzel paralarmış eline sağlık ustam
  8. N

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası allah c.c rahmet eylesin tefik ustam annenizede açil şifalar dilerim allah c.c sabırlar versin
  9. N

    Tek kelimeyle 'MÜTHİŞ' bir ilahi

    Cevap: Tek kelimeyle 'MÜTHİŞ' bir ilahi çok güzel ilahi ustam allah c.c razı olsun sizden
  10. N

    süper ilahi

    Cevap: süper ilahi çok güzel ilahiymiş
  11. N

    Acılmış kasa,define

    Cevap: Acılmış kasa,define elinize sağlık ustam(alkış)
  12. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, istihâli oldugu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdini istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümani çok...
  13. N

    İbadetin Nazarlığı: Hacc

    Cevap: İbadetin Nazarlığı: Hacc Allah razı olsun ustam bu güzel ibadet her kese nasip olsun diyorum:p
  14. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, istihâli oldugu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdini istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümani çok sever. Duâ etmeyene gadap eder. Duâ mü'minin silâhidir. Dînin temel direklerinden...
  15. N

    Cuma günü okunacak makbul dilek duaları

    Cevap: Cuma günü okunacak makbul dilek duaları Allah razı olsun
  16. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve...
  17. N

    Görsem amacli

    Cevap: Görsem amacli eline sağlık ustam
  18. N

    Barnabas incili,nin sırrı

    Cevap: Barnabas incili,nin sırrı elinize sağlık ustam
  19. N

    Victoria

    Cevap: Victoria eline sağlık ustam
  20. N

    Giresun’da Define Avı

    Bulancak İlçesi Kovanlık beldesi Alibey köyü sapağındabulunan ve Gemi Kayası olarak adlandırılan kaya üzerinde define kazısı başlatıldı.Geniş güvenlik önlemleri altında define kazısı yapan defineciler, Cenevizliler döneminden kalma olduğunu söyledikleri defineyi arıyor. İzinli olan kazının...
Üst Alt