Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    İşte Benim Memleketim Linke Tıkla

    Cevap: İşte Benim Memleketim Linke Tıkla elinize sağlık
  2. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, istihâli oldugu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdini istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümani çok sever. Duâ etmeyene gadap eder. Duâ...
  3. N

    Görsel 3

    Cevap: Görsel 3 elinize sağlık
  4. N

    Definecinin Sağlığı ''Yoğurtlu Kahvaltı''

    Cevap: Definecinin Sağlığı ''Yoğurtlu Kahvaltı'' elinize sağlık ustam
  5. N

    bir kilise kazı çalışması

    Cevap: bir kilise kazı çalışması eline sağlık ustam
  6. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Rabbim sen bizlere define nasip et:)aminnn
  7. N

    Koca seyit.....

    Cevap: Koca seyit..... ellerinize sağlık ustam
  8. N

    Ecdâdın Gönülleri Rahmet Dergâhıydı

    Cevap: Ecdâdın Gönülleri Rahmet Dergâhıydı elinize sağlık ustam
  9. N

    Çanakkale Zaferi'nin 98 Yıldönümü Kutlu Olsun

    Cevap: Çanakkale Zaferi'nin 98 Yıldönümü Kutlu Olsun ellerinize sağlık ustalarım allah c.c hepinizden razı olsun
  10. N

    kaya mezarları görsel

    Cevap: kaya mezarları görsel ellerinize sağlık(alkış)
  11. N

    çanakkale...

    Cevap: çanakkale... paylaşımlar için teşekkürler:)
  12. N

    canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.]

    Cevap: canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.] allah c.c dedim başka bir şey diyemedim:(allah c.c:(
  13. N

    Kartal kaya (Karga kaya)

    Cevap: Kartal kaya (Karga kaya) ne güzelmiş baya yıpranmış elinize sağlık ustam
  14. N

    Altın Para Osmanlı Numizmatik

    Cevap: Altın Para Osmanlı Numizmatik çok güzelmiş:phep böyle paramın olmasını isterdim:Deline sağlık ustam(alkış)
  15. N

    ilk insanlar

    Cevap: ilk insanlar aynen ustamkoptumçok iyi geldi:Delinize sağlık(alkış):D
  16. N

    Ruhun gıdası

    Cevap: Ruhun gıdası çok güzel paylaşım elinize sağlık
  17. N

    Zemin altı yaşam.görsel define

    Cevap: Zemin altı yaşam.görsel define elinize sağlık ustam
  18. N

    Definecinin Sağlığı''Sigara''

    Cevap: Definecinin Sağlığı''Sigara'' beytanya ya bıraktır ustam adam sigarayı ekmek arası dürüm yapıyor:D
  19. N

    Grek Sikkeleri (katalog)

    Cevap: Grek Sikkeleri (katalog) umarım bir gün sizede nasip olur(alkış)
  20. N

    Yol Yapımında Bulunmuş

    Cevap: Yol Yapımında Bulunmuş haber için teşekkürler(alkış) arkası yarın gibi olmuş:D tamamını vermemişsin işine gelen linkten tıklayıp okusun demişsin:D
Üst Alt