Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    At ve Köpek

    Cevap: At ve Köpek maşaallah diyeyim ustam en çok sevdiğim hayvanlardır bunlar kadar kekliğide severim
  2. N

    Osmanlı Metal Paralarından Örnekler

    Cevap: Osmanlı Metal Paralarından Örnekler eline sağlık ustam;)
  3. N

    Osmanlı Kağıt Paralarından Örnekler

    Cevap: Osmanlı Kağıt Paralarından Örnekler ellerine sağlık ustam(alkış)
  4. N

    Definecinin Sağlığı ''Tuz''

    Cevap: Definecinin Sağlığı ''Tuz'' eline sağlık ustam(alkış)
  5. N

    BABACAN dan selamlar

    Cevap: BABACAN dan selamlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz;)
  6. N

    Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

    Cevap: Mevlâna Celâleddin-i Rûmî elinize sağlık ustamallah c.crazı olsun
  7. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, istihâli oldugu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdini istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümani çok sever. Duâ etmeyene gadap eder. Duâ...
  8. N

    Biraz Müzik

    Cevap: Biraz Müzik beytanya dinliyordu bende dedim tüm ustalar ve üyelerde dinlesin aOBsUmsc2lM
  9. N

    kimbilir şimdi nerede

    Cevap: kimbilir şimdi nerede lahitmidir ustam bu yükledikleri
  10. N

    eski araç olanlar lokum yiyecek

    Cevap: eski araç olanlar lokum yiyecek ''il özel idareye bağışladınız ve üstüne icramı geldi'' doğru anlamış değilmisomurtuk hayret
  11. N

    Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!!

    Cevap: Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!! @Lacivert24 ustam Allah razı olsun
  12. N

    Kaçak Kazı Haberleri

    Cevap: Kaçak Kazı Haberleri rex ustam teşekkürler kaçak kazıya hayır:)
  13. N

    Tüm üyelerimizin dikkatine

    Cevap: Tüm üyelerimizin dikkatine benimde katkım olsun;)
  14. N

    üyelerin dikkatine !!!

    Cevap: üyelerin dikkatine !!! ustalarımızın çabaları kadar biz üyelerde çaba sarf etsek definemekani.com adresinde çözülmüyecek konu yok:)
  15. N

    Muhterem kardeşlerim...

    Cevap: Muhterem kardeşlerim... hayırlı olsun ustam çok sevindim bu görevi üstlenmenize yazılarınızı paylaşımlarınızı severek takip ediyorum başarılar bol paylaşımlar dilerim amin
  16. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Duâ, istemek demektir. Aç bir kimsenin, istihâli oldugu bir zamanda yiyecek istemesi gibidir. Duâ, Allahü teâlâya yalvararak murâdini istemektir. Allahü teâlâ, duâ eden Müslümani çok sever. Duâ etmeyene gadap eder. Duâ mü'minin silâhidir. Dînin temel direklerinden...
  17. N

    Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır

    Cevap: Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır allah c.cmuabbetiniz daim olsunallah c.c Rabbim azınızın tadını bozmasınallah c.c
  18. N

    Kaçak Kazı Mağduru Tümülüs, Sit Alanı Olarak Tescil Edildi

    Cevap: Kaçak Kazı Mağduru Tümülüs, Sit Alanı Olarak Tescil Edildi haber için teşekkürler http://www.definemekani.com/definecilerin-mekani/6987-kacak-kaziya-karsi-grubuna-davet-kacak-kaziya-hayir.html Kaçak kazıya hayır
  19. N

    Kim Haklı

    Cevap: Kim Haklı anket tırt çıktıgöz kırp
  20. N

    Kaya Mezarları Mezar Örnekleri

    Cevap: Kaya Mezarları Mezar Örnekleri eline sağlık
Üst Alt