Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    güzel yerler,define

    Cevap: güzel yerler,define elinize sağlık ustam(alkış)
  2. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur...
  3. N

    Defineci için Cuma Sohbeti

    Cevap: Defineci için Cuma Sohbeti Rabbim razı olsun ustam
  4. N

    Kim Haklı

    arkadaşlar aşağıda vereceğim linkte ki konuyu okuyarak kimin haklı olduğunu lütfen belirtiniz http://www.definemekani.com/definecilerin-mekani/6987-kacak-kaziya-karsi-grubuna-davet-kacak-kaziya-hayir-5.html#post24411
  5. N

    Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır

    Cevap: Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır @A21MEDLİ @Lacivert24 ustalarımmm sevgili ustalarım valla öyle bir adama ve yanındaki cengavere bulaşmıssınızki... vayyy halinize...:( abilerim dost tavsiyesi bunu samimiyetle söylüyorum yanınıza taraftar değil memleketi alsanız boş...
  6. N

    alıntı yapınca uyarı giden özellik

    Cevap: alıntı yapınca uyarı giden özellik aga_0074 hoş geldin agam öskettin kendini
  7. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Rabbim sen bizlere define nasip et:)aminnn
  8. N

    alıntı yapınca uyarı giden özellik

    Cevap: alıntı yapınca uyarı giden özellik bozkurt ustam sen bizi mahcup ediyorsunçiçek sana maşaallah her gün bir yenilik hergün bir güzellik(alkış):) biz üyelerde yanındayız ustam size kocaman MAŞAALLAH
  9. N

    hayırlı forumlar

    Cevap: hayırlı forumlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz güzel paylaşımlar dilerim
  10. N

    çok bomba bir yenilik

    Cevap: çok bomba bir yenilik bozkurt ustam sen bizi mahcup ediyorsunçiçek sana maşaallah her gün bir yenilik hergün bir güzellik(alkış):) biz üyelerde yanındayız ustam size kocaman MAŞAALLAH
  11. N

    Denizatı Broşu

    Cevap: Denizatı Broşu haber için teşekkürler hep bizden kaçırılacak mı birde gelsin güzel olmuş
  12. N

    kurt görsel

    Cevap: kurt görsel konu sahibi ustamdan Çok Özür Dilerim konuyu sulandırdığım için:(
  13. N

    site sakini arkadaşlar

    Cevap: site sakini arkadaşlar hoş geldiler sefalar getirdiler:rolleyes: iyi paylaşımlar iyi forumlar:)
  14. N

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) güzel kareler için teşekkürler(alkış)
  15. N

    Definecinin Sağlığı''Kanser''

    Cevap: Definecinin Sağlığı''Kanser'' eline sağlık ustam(alkış)
  16. N

    karabükle aynı mezarlar

    Cevap: karabükle aynı mezarlar elinize sağlık
  17. N

    site yavaşlaması bağlantı sorunu resim ekleme sorunu

    Cevap: site yavaşlaması bağlantı sorunu resim ekleme sorunu ustam PC den anlamadığım için bana bir nerden nereye girip bunları silecem size zahmet bir anlatırmısınız;)
  18. N

    bi kac resimde benden olsun

    Cevap: bi kac resimde benden olsun ustam başta maşallah diyeyim bir sorum olacaktı ariston marka tüfekten memnunmusun?
  19. N

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? afiyet olsun değerli ustam açıktım yavv:D
  20. N

    kurt görsel

    Cevap: kurt görsel o kadar baktınız göremediniz bende sizleri usta sanıyordumimage yavv bu bizim rex ustakoptum şaka bir tarafa ustam paylaşım için teşekkürler;)
Üst Alt