Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. U

    25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür

    Cevap: 25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür evet arkadaşlar 25 yıllık arkadaşıma 2 gündür son duamı yaptım ama ne dua siz anladınız eyri falan degil dümdüz dua elekturanik sigaraya son haraket yapın kulananlar içine sıvı koymayın bitsin yine içmeye çalışın sonunda ben söylemim onuda çöpe...
  2. U

    bi kac resimde benden olsun

    Cevap: bi kac resimde benden olsun zehir usta güzel avlar çulluklar gece çıkar ortaya gündüzleri pek çıkmazlar domuzu o su borusuynanmı furdun heheheheheheh
  3. U

    25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür

    Cevap: 25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür eyvallah doslar lacivert usta işşallah bırakırsın
  4. U

    25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür

    arkadaşlar ben günde 2 paket sigara içiyordum 35 gündür bıraktım sizlerede tavsiye ederim sigara içemezsiniz deneyin elekturonik sigaralar var içine sıvı konulandan alın ama kaliteli olanlarından ilk bi hafta nikotin sıvıdan koyun içine sonra azaltın nikotini 15 gün sonra meyva aramalı koyon 15...
  5. U

    sol ayak izi mi demiştiniz böylesini görmemişsinizdir...

    Cevap: sol ayak izi mi demiştiniz böylesini görmemişsinizdir... bırak bu ayakları yeme bizi :D:D:D bu ne ayagı hahu
  6. U

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. arkadaşım başın sagolsun allah sabır versin ahirette mekanı cennet olsun
  7. U

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... fakir baba bulmuşsun hazineyi kuyuya girme bence tehlikeli yanarsın valla afiyet olsun birdahaya resimleri kuyular boş ken çek yorumlar nasıl gelecek bak:p:p:p
  8. U

    Mısırdan yeni geldi bunlarrrr

    Cevap: Mısırdan yeni geldi bunlarrrr asi avcı usta mısırlılar nerde yaşamış türkiyede orda arayalım bizim mezarlarda bi şey çıkmıyo çıksada nazar boncugu çıkıyo baka bişi yok bizdende fakirlermiş bizim burda yaşayanlar :p
  9. U

    Mevlid Kandili Mesajları

    Cevap: Mevlid Kandili Mesajları herkesin kandili mübarek olsun nice kandillere
  10. U

    filimize usta bir bakıcı arıyoruz

    Cevap: filimize usta bir bakıcı arıyoruz selam güzel fotalar fil degil bi hayvanın kuyruk kısmı bence ejderha var galiba veyatimsak tosbaga bi çok hayvan figürü benim dicen bitek çıtayla tarzanı bulman ozaman sonuca ulaşırsın :p:p:p bu güne kadar bence soygun olmuştur orda kalanlar illaki...
  11. U

    Kaçak kazıya yayır yok bundan sonra evet

    bunu sakın siyasal amaçlı yazmıyorum siyasetçide degilim 30 bin kişinin canına mal olan kişiyi sebes bırakmaya ugraşan devlet ben 1 metre kazacam içerde yatacam bişey bulsamda yatıyorum bumasamda neden siteler hep kaçak kazıya hayır diyorlar anlamıyorum bizlerde protosto edelim molotofmu atalım...
  12. U

    kaçak kazı yapan Rex yakalanmıştır

    Cevap: kaçak kazı yapan Rex yakalanmıştır gönderin şunu bana rex siiii hergün bonfine antırikot yiyecek söyleyin ona koşa koşa gelir adresi mail atarım rex se süper siniz:p:p
  13. U

    Dondurulmuş Limonun Şaşırtıcı Faydası

    Cevap: Dondurulmuş Limonun Şaşırtıcı Faydası paylaşım güzel bende ekleme yapım buzlu limonu rendele ve 1kg buz koy mmikserden çek azda kavun 1 su bardagı apsolit koy yazın soguk soguk çek:p:p oldu sana sorbe :):)afiyet olsun
  14. U

    ganyana gel ganyana

    Cevap: ganyana gel ganyana eyvallah hüdai usta imparatorun çok ekmegini yedik çokta yakmıştırda ben 25 senedir oynuyorum ufak defek yarın adana ilk ayak koçarlı tek olur
  15. U

    ganyana gel ganyana

    selam havalar soguk kar kış ben altınları hipotromda arıyorum bazen nal topluyorum bazen altınlarıpazar yarın izmir prog ramı üçünçü ayak 3 numara bürkan tek 4 çü ayak2 numara tek son ayak 6 bonba fikri olanlar paylaşın saygılarımla
  16. U

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum selam omega derenin c gibiyerin açık ağzında degilmi otaş fotoda öyne gözüküyo bide o işaretli kaya yı desteklemek için etrafında sıralı taşlar var bence o taşın üç beş metre üst tarafından dal biraz topraktan belli olur 50 santimden...
  17. U

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum selam arkadaşım bence bu taş ı ya bi kalıp veya bi ürünün suyunu falan yapmaya yarayan bi amera bide o taş tam derenin omega yapan yerinde heralde o ilgiç
  18. U

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil ben zaten istanbuldayım tiyoyu aldım 160 ton sizede yeter banada :D:D:D bu gün altılıyı tutturduk şanş iyi kazmakürekleri hazırlıyom
  19. U

    ünalevren14 arkadaşa

    Cevap: ünalevren14 arkadaşa şimdi usta 21 tarafı olan meşe müslüman mezarını n baş kısmı tarafında 11 metre 2 meşe olan tarafta müslüman mezarını ayak tarafında bögötlen çalılıgı 21 mertre olan meşenin hizasında tahmini 5 veye 6 mertre ilersinde 11 tarafında bahçevar daha önce ekip biçilan...
  20. U

    ünalevren14 arkadaşa

    Cevap: ünalevren14 arkadaşa dedigin taraf dogu oluyor ve dogu tarafidüz bahçe
Üst Alt