Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. U

    ünalevren14 arkadaşa

    Cevap: ünalevren14 arkadaşa özür özür usta ben yanlış anlatmışım semayı görünce jeton düştü usta kusura bakma:confused:
  2. U

    Bereketli bir avdı

    Cevap: Bereketli bir avdı şü güzelige bak bunlarra kıyılmaz usta ya
  3. U

    ünalevren14 arkadaşa

    Cevap: ünalevren14 arkadaşa sogol ustam teşekkürler sadece o meşe ağaçlarıının oldugu alan düz ve 11 mertre tarafının 7 mertre tahmini su kaynagıvar üst köşede ve kaynagı 11 olan meşelerin arka sından bitişikakıyor 21 tarafındakini kestim meşeyi içinde ve altında bişeyyok...
  4. U

    ağaç kasa

    Cevap: ağaç kasa asi avcı ustam bu meşe agacın yanında başka meşe varmı bunun işareti ne aydınlatırsan güzel olur saygılarımla
  5. U

    ön cam buzlanması çözümü soğuk havada

    Cevap: ön cam buzlanması çözümü soğuk havada ne ye ugraşıyonuz evden çıkarken cebine bi torba tuz al cama at 1 dakkada çözüm ama benim kaportacı heryıl köşeyi dönüyo:p
  6. U

    BU balıklar neyi anlatıyor :))

    Cevap: BU balıklar neyi anlatıyor :)) yahu ne çayı ne çorbayı 70 cl anlatıyo benim fikrim bu:p
  7. U

    3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

    Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi? çeşmenin arka kısmında meyve agaçları ve çeşmenin ön kısmında meyve vermeyen kara ardıç veya meşe varmı eger ardıç varsa 5 adet fotola agaçlar kesilmişte olabilir ama kökleri vardır muhakkak birde o bölgede roma dönemine ayit mezar varmı beşik örtülü...
  8. U

    Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler

    Cevap: Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler selem yer çok iyi 7 ci resimdeki kayaya tıkla onun içinde ve diger taşlara dokunma temizle ve geriden tekrar çek 7 ci deki sana paralı askerlik yapan bol şans
  9. U

    Kel tepe

    Cevap: Kel tepe selam benim bildigim kel tepede üç merdiven vardı su kaynagı var tam zirvede bi kaç mezar var dogu sunda kilise kalıntıları var bunlar senin kel tepeye uyuyormu usta saygılar
  10. U

    hala dedektörün kıralını bulamadım

    Cevap: hala dedektörün kıralını bulamadım 0074 USTA VALLA fikrimi degiştirdim 3700 tl bu makineyi alacam traktörün arkasına yani pulluk takar gibi bi ufak sallama kepçe buldum 2 metre kesin traktörün çıktıgı yerleri halleder 2 metreyide 15 dakikada kazabiliyor manisada bi firma yapıyo...
  11. U

    hala dedektörün kıralını bulamadım

    Cevap: hala dedektörün kıralını bulamadım selam serhat usta sagol dedektör kullanmak araba kullanmaktan bin kat zor şimdi dicem 10 bin dolarlık makinede kulandık ama sana şunu söyleyeyim bende bi 500 tl lik taka bi makine var valla o 10 bin telelik makinenin yaptıgı işi yapıyo yani benim makine...
  12. U

    hala dedektörün kıralını bulamadım

    selam dedektör tavsiye edermisiniz daha öncekiler hepsi dııırtt bi cacık olmuyo yeni model iş yapan varsa bilgilendirirmisiniz saygılarımla
Üst Alt